• DOLAR %
  • EURO %
  • G.ALTIN %
  • BİST100 %
  • BITCOIN %
  • ETHERIUM %
Necdet Kurt

Tüm Yazıları

Necdet Kurt

Bozcaada Belediye Başkanı Sayın Dr. Hakan Can Yılmaz

Bu hafta Sayın Hülya Esen’in TON TV’de Gündem Programında 15 Mayıs 2022 Pazar günkü misafir programında Sayın Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz’ın Bozcaada hakkındaki yorumları.

Eşcinelliğe Geçit Yok

İstanbul Saraçhane'de çok kalabalık bir aile topluluğu 'Eşcinselliğe Hayır' buna dair çeşitli pankartlarla Saraçhane'den yürüyüşe geçtiler.

Ülkemizin Hakiki Toprağına Vatanına Bağlı Gerçek Vatandaşları Sizlerle

Bilhassa muhalefetin yandaş diye nitelendiği haber kanallarından sevindirici haberler geçiyor ki Kırıkkale’de 20 bin metrekare tahminen büyüklüğünde bir karpuz tarlası belki 20 tonluk tır delice karpu

Babanın Vurduğu Sömekle Durmak

15 sene kadar önce hanımın miras yoluyla sahip olduğu evde Bozcaada’da hemen mağazaların arka tarafında kurulan çarşamba günü pazarında kamyonet içinde soğan patates satan bayana

Adam Berber Koltuğuna Oturup Saçım Ak Mı Kara Mı Diye Sormuş

Berber şimdi önüne düşecek değerlendirmeni kendin yaparsın demiş.

Ilgardere Yangınının Naklen Anlatımı

Çok sayın İşte Çanakkale okurlarım. 14 Kasım 2003 Salı. Yangının üzerinden 10 gün geçti. Bu bir belgesel niteliğindedir.

Akşam Alan Sabah Kapıya Koyar

Bayanlara karşı son derece saygılıyımdır. 25 yıl sağlık merkezinde bayan ağırlıklı çalıştım en ufak bir kırıcılığım olmadı.

Kırmızı Boyalı Minibüs

Hayatın belirli günlerinde daha önce bir akşam iken şimdi iki akşam çıkmış oluyor.

Her Canlıda Muhakkak Haktan Bir Nişane Vardır

Kitabımızda böyle yazılıdır. Herkesin nişanesi değişik olup, kimsenin nişanesi yakınlığı vardır. Kimseye benzemez ayrıca Allah diyor ki bizim yolumuzda olanlara yani ilahi rızaya erme yolundakilere ke

Coğrafi Tescil Ürünleri İçin Sistem Kurulmalı

Sayın okurlarım ülkemiz ABD’den 14 ürünün coğrafi tescil ürününün onaylandığının yayınlaması üzerine bugün 8 Eylül Cuma namazımı dışarıda kıldım.

Oy Fasulye Yedi Buçuk Lira Hem Kaynasın Hem Oynasın

Şuan 82 yaşıma gireli 4 ay oldu biz insanlar olarak rahmenide olsun şeytanide olsun son derece ileri düzeydeyiz hele şeytaniye işlerinde şeytan bile pes eder.

Arıcılık Hikayeleri

28.08.2021 Cumartesi Televizyonda Yalova Sarmaşık Dağı’nda organik arıcılık yapılmakta olup, devamlı denetlenmekte olduklarını gösteriyordu.

Mesuliyet Hissi 60 Yaş Aşağıdakilerimizde Kalmamış

Daha yeni bir arkadaş otobüs durağında hayatta öyle şeyler oluyor ki bizden 60 yaş aşağıdakilerimizde ya tamamen veya hiç kalmamış olduğudur.

Ülkemizin Halis Kulları

20 gün kadar önce mutat olarak Ortaca Berberinde saç tıraşı oluyorum. Gazeteye sunduğum yazılardan bahsediyorum.

Ülkemde Kanun Varmış Çok Memnun Oldum

Çok sayın okuyucularım bilhassa muhalefet partileri ülkede kanun yok adalete ot tıkamışlar gibi aleyhte propagandalar adalete ot tıkadılar.

İlimizdeki Palamut Mağazalarının Önemi

Birkaç oldu rastlıyorum. Sayın İbrahim Ertekin (?) kent mirası adı altında Sarıçay boyunda mevcudu 15 kadar olan palamut mağazasından bahsetmekte olup, bir ara birinin içini de göstermiştir.

Sema Direk Adasından Gelen Ceset

Kadının Vefası: Bir güzellik salonunun ışık panosundan geçen ‘her kadın bir cevherdir usta ellerde işlenir’ diye geçiyor.

İstanbul B.b Başkanlığı 3. Ulugazi Yağlı Güreş Festivali Maltepe

Sayın çok aziz ve kıymetli okurlarım, işte sizlerin de çok büyük değer vereceğiniz ve zevkle izleyeceğiniz.  

Lut Kavminin Akibeti

Dünyayı biz kurduk düzenleyicileri bizleriz.

Ülkemiz Mafya Ülkesi Olmuş

Sayın aziz ve kıymetli okuyucularım televizyonlarda birçok haber kanallarında çok değişik haberlerle karşılaşıyoruz ama nedenlerine normalmiş gibi bakmamalıyız.

Resmî İlanlar
Haber Arşivi
HABER İHBAR