Çok sayın okuyucularım bilhassa muhalefet partileri ülkede kanun yok adalete ot tıkamışlar gibi aleyhte propagandalar adalete ot tıkadılar.


 

  1. Her zaman böyle hiçbir değeri olmayan başıboş laflar konuşuluyor. Her şey çok pahalı herkes çok haklı ama dünyanın her tarafını bir olumsuzluk kaplamış. Karaborsa almış yürümüş ama yine de bazı kurumlar kuruluşlar çok güzel çalışıyor. Hani atasözlerimiz her zaman geçerli ‘’Köpeksiz köy bulan değneksiz geziyor’’ ‘’Ülkede çan çalınmıyor ezan okunuyor’’ bazı fırsatçılarda karaborsacılıkta inşaatlarda noksan malzeme kullananlarda mutlaka bir gün karşılarına çıkıyor.
  2. Hikaye bugün 8 Eylül Cuma ana haber bültenlerinde ikinci el fahiş fiyat ilanlarına ticaret bakanlığınca 349 bin TL ceza kesildi haber geçmiş oldu. Şu da bir hakikat ki insanlarımız da para var, olmayanda yok. Şöyle ki ev kiraları çok arttı. Ev sahipleri kiracılarına boyuna taciz yapıyor. İnsanlık dışı tacizlerde bulunuyorlar. Her gün çok acayip olaylarla karşılaşıyoruz. Bugünkü ana haber bülteninde ev sahibi kira evinin elektrik saatini sökmüş kadında dört çocuklu bir bayan karanlıkta kaldık, çamaşırlarımı elde yıkıyorum diyor. Buzdolabındaki yiyeceklerim bozulmaya başladı çok büyük sıkıntı içindeyim kiramı sözleşmeye göre arttırdım, diyor. Çocuklarım bu muhitin okullarında benimde işim bu muhitte diyor. Görevlilerden yardım bekliyor. Unutulmamalı ki yüce tanrımız ‘’Yaratılmış mahlukatın en kötüsü kafirler zalimler hain ve nankörlerdir’’ diyor. Şöyle bir etrafa bakalım. Saddam Hüseyin ne oldu? Hitler ne oldu? Ruslar Berlin’e girdi Hitler o halde geldi ki intihar edecek Rusların eline geçmek istemiyor. Arsenik zehri içecek hiç güveni kalmamış ya ölmezsem diyor. Çok sevdiği köpeğine içiriyor köpek ölünce inanç gelip hayatına son veriyor.
  3. Ülkede hırsızlıklar dolandırıcılıklar sahtekarlıklar ve uyuşturuculuk sahte içkicilik sahte para kalpazanlık o kadar çoğaldı ki. Hırsız bıçakla polise saldırıyor, vatandaş ne yapsın İstanbul’un birçok esnafını haraca bağlayanları duraklarda araç beklerken sohbetlerde ne kadar çeşitli suçlar işlendiğini izliyoruz. İnsan kaçakçılar çok acı bir dert insanlar ülkelerine gidemiyor. Entrikaya başvuruluyor. Allah iyi yapsın diyoruz. Selamlar.