İstanbul Saraçhane'de çok kalabalık bir aile topluluğu 'Eşcinselliğe Hayır' buna dair çeşitli pankartlarla Saraçhane'den yürüyüşe geçtiler.

1- Bugün 18 Eylül pazar TV kanallarında sabah açar açmaz 150 adet S.T.K Kuruluşunun çağrısı üzerine  İstanbul Saraçhane'de çok kalabalık bir aile topluluğu 'Eşcinselliğe Hayır' buna dair çeşitli pankartlarla Saraçhane'den yürüyüşe geçtiler. Ülkemiz üzerinde çok büyük baskılar var. Bilhassa manevi değerlerimize karşı itibarsızlaştırma kampanyası düzenlenip, ayrıca bazı sanatkarlarımızı bu emellerine alet etmekte oldular.

2- Geçen seneler Boğaziçi Üniversiteni kullanmaya kalktılar. Çeşitli konularda anayasal demokratik  halklarmış gibi yorumlar yapıyorlardı. Bütün alemlerin Rabbi olan Allah Kutsal kitabımız Kur-anı Kerim'de her şeyi açık açık beyan etmiş olsun. O günlerde "LUT KAVMİNİN AKIBETİ" diye belirli bir zaman aralılarla 2. defa köşe yazımda yayımlanmıştır. Allah bir Kavmi Hak ile yerle yeksan eylemiştir. Yıkıntılar herzaman geçilen yollar üzerinde.

3- Ne yazık ki daha önceden de hatırlıyorum. Tam isim yapmaya başlamış bazı dizi sanatkarları ses sanatçıları çıkıyor. benim oyum ile sıradan vatandaşın oyu bir olur mu diye. Eh o zaman seçimlere hiç luzum yok. Toparlayacaksın böyle sanatkarları her biri yaz özüm için 5 bin oy özüm için 10 bin oy alsana seçim neticesi  o kadar uğraşmalar boşuna. Ben o kanaate vardım. Pop sanatçısı bayana heralde not verdiler. Sarf ettiği cümleler çok ağır. Atatürkçü geçinirler. O makam Atatürk'ten gelen bir makam. Ayrıca "demokrasi kayıtsız şartsız milletindir" yazılı olup, cezaları veren sayın hakimlerimiz bu konuda büyük bir tecrübe sahibi olup, kimsenin yönlendirmesine ihtiyacı yoktur. Herkesin bir görevi vardır. Herkes kendi görevine baksın.

4-Sayın insanlarımızın bir şeylerle ilgilenmeleri icap ediyorsa öyle insanlık namına ilgilenecek şeyler varki. Mesala hemen her gün çok çeşitli konularda imalatçılık yapan fabrikalarımızı yakıyorlar. İşte haberlerde İzmir Torbalı'da Kozmetik fabrikası yangını haberi. Simsiyah dumanlar gökyüzünü sarmış. Arada patlamalar oluyor.  Orman yangınları yine başlatıldı. Yalnız Adana'da 5 ay kadar önce 4 kadar ayrı yerlerde yangın çıkarılıyor.  Gözetleme kulesinden acil çağrı ormanı yakan motorlu aracı var. Yakanı yakalıyorlar. Suç aletleri ile beraber yeni mahkeme sonuçlanmış suçlulara 2defa ağırlaştırılmış müebbet haberi geçti. Her gün öyle konular var ki. Trafikte makas atmalar, harfiyat kamyonlarının çok süratlı hareket etmeleri, binadan çıkan molozları atacak yer biraz uzak hemen yerlere döküyorlar. Okullar açılacak öyle fahiş kiralar artmış ki hatta şimdi daire sahipleri 1+1 olan dairelerin salon kısmının yarısını kapatmış. 2şer yatak koymuş eyvah aylık 2.5.3 milyar. 19 Eylül pazartesi okul servisi aşırı fiyat istemiş öğrencinin babası şikayette bulunmuş. Şoför öğrenciyi almadı şikayetçi olduğu için. Muhalefet yine böyle olaylarda ses çıkarmıyor. Bu ülkenin sorunu, cümlemize selamlar.