Çok kıymetli sayın okurlarım. Ben bu ülkede 83 yaş 6 aylık bir zaman dilimi içerisinde ülkemizin en güçlü dönemi yaşadığını yazılarımda her zaman belgeli olarak okurlarımızın bilgilerine sunmuşumdur.

  1. İnsanlarımızın da gerçeğe çok ihtiyacı var. Devlet adamlığı yönetimi basit bir şey olmayıp tecrübe ister. 20 yıllık döneminde ülkemiz çok büyük ve ihtiyacı olan başarılara imzasını atmıştır. Bu kadar engellemelere ve açık açık ABD gibi. AB yönetimlerinde Sayın Başkanımızın seçimi kazanması ile en koyu liderler bile dünya rahat bir nefes aldı dediler. ABD Başkanı hemen bizler kazananın yanında olup Erdoğan ile hemen ön çalışmalara başlayacaklarını yalnız öyle bir husus var ki. İsveç NATO’ya katiyen girmek istemiyor. Kararı yakmakla kışı geçirdi. Çünkü en yakın komşusu Rusya NATO’ya girdiği an nafakası her yönde kesilecek. Yine yarın 15 Haziran 2023 Perşembe toplantı yapılacak benim de dileğim bir antlaşma olmayacağı yönündedir.
  2. ABD dünyanın en büyük karıştırıcısı ama Allah öyle büyük ki kendileri de artık enflasyona yenildi. Geçen gün Sayın Biden ABD’leri eğer TEMERRÜDE düşerse bunu bütün dünyada çok acı şekilde hissedilir dedi. Yine onay çıktı. Gerekli ödeneklerin yolu açıldı. Esasında masrafı çok yüksek bir ülke Ukrayna maalesef ülkesine en büyük kötülüğü işlemiş olduğu hakikatleri her gün biraz daha meydana çıkıyor. Uzmanların dediği gibi vekalet savaşçısı yani ABD’nin vekaletini yapıyor deniliyor çok haklılar.
  3. Artık dünyanın güç dengeleri de değişiyor. Çin, Türk Cumhuriyetler, ülkemiz Afrika ülkeleri yepyeni bir güç oluşturuyor. Artık insanlık yepyeni planlar peşinde öyle ki Çin’den kalkan bir tren konvoyu hiçbir engelle karşılaşmadan İngiltere’ye ulaşması tasarlanıyor. En büyük organizatörü Sayın Cumhurbaşkanımız yeni birçok boğazın altından Yavuz Sultan Selim köprüsünden ulaşım sağlanması düşünülüyor. İnşallah her şey tüm insanlık için olacak.
  4. Saygıdeğer iş adamlarımızın da parlak fikirleri öyle bir tren yolları ve limanlar gelişmeli ki taşımalar trenlerden limanlardaki taşıma gemilerine olup, ulaşım maliyetlerinin düşürülmesi yönünde oluyor. En büyük enflasyonlar ülke krizlerinin enerji fiyatlarından kaynaklandığı hakikati olduğudur. Ülkemiz hep bunun bedelini ödeme yolunda gelişimini sağlayamamış olup artık inşallah enerji yönünden dışarı bağımlılığımız en seri şekilde nihayete ereceğidir. Ülkemizin en güzel günlere layık olduğu her güçlüğe karşı geleceği en güzel belgelerle meydandadır. Mutlu günlere erişim dileğiyle.