Sayın çok aziz ve kıymetli ilim sahibi bilimi ile ilmi arayanlara insanlığa ve insanlara hizmet hususunda enerjisini harcayanlara yazılarımda her zaman belgelere dayanan gerçekler vardır.

 

  1. Sayın çok aziz ve kıymetli ilim sahibi bilimi ile ilmi arayanlara insanlığa ve insanlara hizmet hususunda enerjisini harcayanlara bende henüz 15 Kasım 2022’den beri 83 yaşındayım yazılarımda her zaman belgelere dayanan gerçekler vardır. Bir kişi çıkıp da bana riyakarlık yapıyorsun. Alsınlar beni Cumhuriyet Meydanında ki topa bağlasınlar bir de yanıma levha koysunlar. Buna bir tükürük atana doğrudan cennet müjdelenin SÖZÜM SÖZDÜR ÖLESİYE HER ZAMAN BIRAKILAN YERDEYİM ben hiçbir yere ayrılmam hemen bulunurum. İşte ülkemizin en gururlu üniversitelerinden Boğaziçi Üniversitesi yakın zamanlarda cezai ehliyeti olmayanlara (Koca dillerini ağzında dolaştıramayan kelimeleri kolay telaffuz edemeyenler yani kanun bunları cezalandıramıyor. Kudretten arızalı zavallılar.) KATİL POLİS, KATİL DEVLET daha rektörün aracı üzerine çıkıp dans edenler ve bunları alkışlayanlar bir de silahlar zoruyla üst makamlara getirilip bunları tasvip edenler. Devletin yanında görevini yapan Sayın Generallerimize daha önceleri olduğu gibi omuzu kalabalık havadan general diye itibarsızlaştırılmak istenen ve en hazini LGBT Bayrağı sallayanlara sallatanlara dünyanın bütün ilimlerinin tek sahibi hazreti kurandan LUT KAVMİNİN AKIBETİ
  2. Lut Kavmi Hayasızlığının en kötü hastalığına yakalanıp erkeklerin birbirine yanaşması ve bunu en ileri safhalara taşıyıp kendilerine gönderilen peygamberlerini de hiçe sayıp onu da adeta itibarsızlaştırmaları üzere.
  3. Elçilerimiz İbrahim’e müjde ile gelip selam dediler. İbrahim de hemen kızartılmış bir buzağı getirdi. Fakat onların elleri uzanmayınca İbrahim’e bir korku geldi. Korkma biz Lut Kavmi için gönderildik dediler. İbrahim’in karısı ayakta hizmet ediyordu. Güldü, bizde onu İshak’ı arkasından Yakup’u müjdeledik. Hemen itiraz etti. Ben bir koca karı kocamdan ihtiyar bir adam. Bu çok şaşılacak bir şeydir dedi. Elçi meleklerde sen Allah’ın emrine mi şaşıyorsun. Ey ehlibeyt Allah’ın rahmeti bereketleri hep sizin üzerinizdedir.
  4. Elçilerimiz Lut’un yanına geldiler. Lutonların gelmesinden çok büyük endişeye düştü ve BU NEÇETİN BİR GÜNDÜR dedi. Lut’un Kavmi koşarak geldi. Kötü işler işlemekte olan kavmine ne olur. Beni misafirlerime karşı mahcup etmeyin işte kızlarım burada onları size vereyim onlar çok daha paktırlar. Allah’ın azabından sakının dedi ise de onlar senin kızlarında gözümüz olmadığını ne istediğimizi de bilirsin. Lut size yetecek gücüm olsa idi bunun cezasını size çok güzel ödetebilirim dedi. O zaman misafirleri Ey Lut bizler rabbin elçileriyiz onlar sana asla bir kötülük yapamazlar. Karanlık basına ailelerle birlikte buradan çık git karın da müstesnadır. Hiç biriniz arkanıza bakmayın. Onlara sabaha karşı emrimiz geldi de üzerlerine onlar için hazırlanmış Allah’ın nezdinde balçıktan pişirilmiş nişanlanmış taşlar yağdırıp o şehrin altını üstüne getirdik.
  5. Bugün Sayın Başkanımız seçim kararı olarak 14 Mayısta gerçekleşecek seçime layık olanlara nasip olur inşallah. Hayırlara dileklerimle.