Sayın kıymetli okuyucularım çok mu merak ettiniz geçmişte de övgü ile arada bir bahsettiğim Dardanel Gıda kurulmuş.

Sayın kıymetli okuyucularım çok mu merak ettiniz geçmişte de övgü ile arada bir bahsettiğim Dardanel Gıda kurulmuş olduğu 1984 yılından beri devamlı olarak her geçen gün kapasitesini bilhassa bayan ağırlıklı istihdam gücünü ARGE hizmetlerine büyük yatırımlar yaparak ürün çeşitliliğini artırmıştır. Ayrıca deniz ve deniz ürünleri üreticisi olarak ülkemizin en büyük deniz ürünleri üreticisidir. 2 sene öne Sayın Dardanel Önentaş yetkilisi Mehmet Bey ülkemizin saygın mecmualarından Ekonomist Dergisi’ne çok geniş bir bilgilendirmede bulunmuştur. 3 bin civarında bir bayan ağırlıklı üretimci bayan istihdamı ile bunu her geçen gün artırmakta olduğunu, okyanuslarda avlanan Ton balıklarını ithal ederek, işlenmiş olarak birçok ülkeye ihraç ettiklerini, dağlarda terörle mücadele eden kahraman ordu mensuplarına sırtlarında taşıdıkları çantalar içinde kolay açılan hazır yemek olarak sundukları ile büyük bir hizmeti yerine getirmektedir.
15 Mart 2023 Çarşamba saat 20.00’de Sayın Niyazi Önen ve Dardanel Medya Yayın Grubu Müdürü Burak Gezen TON TV’nin artık Marmara Bölgesi’nin ana yayıncılığını sanıyorum Yalova dahil 13 ilini kapsayan gerçek bir yayıncılık yapılacağını açıkladı. Ayrıca Sayın Niyazi Bey Dardanel ürünleri satışlarının bir yıl öncesine göre %150 arttığını 1.100 Milyar Dolar olan ihracatlarının da 2022 yılında 2.8 Milyar Dolar’a ulaştığını açıklamaları ile Borsa’da işlem gören hisse senetleri Perşembe ve Cuma günü %5’i geçen artış ile işlem hacmi de yükselmiştir.
Ayrıca 15 Mart gecesi habercilik alanı çalışanları 20’ye yakın personel 29.uncu yılı kutlamalarında kıymetli eşleri Derya Hanım tarafından pasta kesilerek habercilik ailesi olarak geceyi büyük bir coşku ile kutlamışlardır.
1994 krizi sonrası ülkemizin kırsal bölgelerinden Afyonkarahisar olsun, Denizli olsun üretimlerine büyük önem verip istihdamlarını artırmışlar, kazandıklarını da ülkemizin hizmet bekleyen yerlerine yatırımlarını yapmışlardır. 2021 yılı kasım ayında Sandıklı ilçesinde belirli bir bölgede Termal Safran Otel’deyiz çok büyük bir yatırım. Anadolumuzun her yerinden insanlar geliyor, hiç boş kalmıyor. Müdür Semih Bey’e sordum ‘Şahıs malı, Denizli’den Hacı Ali diye biri yaptırdı, corona dolayısı ile birara zorluk çektik ise de atlattık’ dedi. Daha sonra Semih Bey Mudurnu Termal Otel’e transfer olmuş. Afyon sucuğu ile ayrıca Türkiye’de yumurta fiyatlarını Afyon belirler diye bir duyumum var. Bunlar yani bu vilayetler Anadolu Kaplanları unvanını almışlar, kazandıklarını yine ülkelerine değişik yatırımlar yaparak artırmışlar…