Sayın arkadaşımız Ahmet Kaşıkçı bir konserimizde bunu solo olarak okumuştu.


Başın öne eğilmesin/aldırma gönül aldırma/ağladığın duyulmasın aldırma gönül aldırma/dışarıda deli dalgalar/gelir duvarları yalar/seni bu sesler oyalar/aldırma gönül aldırma/görmek istersen denizi/yukarıya çevir yüzü/deniz gibidir gökyüzü/aldırma gönül aldırma/dertlerin kalkınca şaha/bir sitem yolla Allah’a/görecek günler var daha/aldırma gönül aldırma/kurşun ata ata biter/yollar gide gide biter/mahpus yata yata biter/aldırma gönül aldırma

  1. Sayın arkadaşımız Ahmet Kaşıkçı bir konserimizde bunu solo olarak okumuştu. (ÇASEMDER) ona sordum mahpus nasıl yata yata biter. Cevap veremedi. Ben şöyle açıklama yaptım dedim. Ne suç işledi ise insanın bir vardır. Her gün senin kafana kakar yıllar geçtikçe kendini suçluya suçluya mahpus öyle biter.
  2. Sayın okurlarım her geçen gün öyle şeyler ile karşılaşıyor ki insanlığımızdan utanıyoruz. İki gün öyle İsveç’te biri polis korumaları nezdinde konsolosluğumuzun önünde kutsal kitabımız Kuran’ı yaktı. Peki ne geçti eline. Ayrıca bugün haberlerde Hollanda’da birisi Kuran’ın üst kapağını yırtıp ayırdı. Bunlar dünyanın modern kafirleri dün Beyoğlu Laleli’de bir bayan dükkanın içinde dükkanın tavanı sahibi tarafından delinip üstten boyuna sarımlı su sirkeli su akıtıyor dükkan içi su birikintileri ayda 5 bin lira veriyorum diyor. Benden ayda 5 bin dolar verecek diyormuş. Ayrıca dün Esenler’de bir yangını itfaiye kontrol altına aldı. Torunu anneannesinden devamlı para istiyormuş. Vermedi diye ayrıca bir bayan daha var. Kim olduğunu anlayamadım. Odaya kilitliyor benzin döküp evi yakıyor. Arasöz geldi söndürdü ama 2 kadında ölü bulundu. Daha neler neler. Artık seçim atmosferine girildi. 14 Mayıs’ta olacağı kesinleşiyor. Muhalefet muhalefetliğini yapacak. Biz muhalifiz en güzel eserler yapılsa dahi ona muhalefet edeceğiz diyorlar. Bizim görevimiz bu.
  3. Sayın okurlarım sakın etkisi altında fazla kalmayın. Her şey eskiye göre öyle değişiyor ki bir yerde insanlık ölüyor. İnsani münasebetler her gün kötüye gidiyor. Bulunduğum dairenin 7. Katındayım karşımda Özgürkent onunda 7. Katı kaç oldu hemen kiracılar geliyor. Bir ay geçmeden değişip başka insanları görüyorum. Balkona çıkıldıkça bu dediğim olaylar belki bir senedir devam ediyor. Bir ara okullar açıldığında 3 genç kızı balkonda görmüştüm. 20 gün içinde yok oldular. 4 ay kadarda boş duruyor. Kirasının çok yüksek olduğunu tahmin ediyorum. Eh kaç aydır kiralanmadığı gibi her ay yönetime 200 lira ödeniyor. Ayrıca 2 aydır yakıt ortak giderleri var. Haberlerde İstanbul’da bir sitenin insanları yönetim öyle zamlar yaptı ki artık devlet müdahale etmek zorunda kalıyor. Evlerimizden korkarak dışarı çıkabiliyoruz. Hemen önümüz kesiliyor. Birde cezai ehliyeti olmayanlar kullanılıyor diyorlar. Yani adam seni dövse cezası yok kudretten engelli inşallah seçimlerden sonra huzurlu ve mutlu günlere şimdilik aldırma gönül aldırma diyeceğiz.