Sayın okurlarım dünyamızda öyle enteresan vakalar oluyor ki şaşmamak mümkün değil Rusların Ukrayna’ya 24 Şubat’ta saldırması bir ay sonra bir yıl doluyor.

 

  1. Savaşların insan öldürmenin savunulacak hiçbir yönü yok. Ruslar Ukrayna için bunlar vekâlet savaşçıları diyor. ABD bunlara her türlü yardımları yapıyor diyor. Bizlere karşı silahlandırılacaklar.
  2. Son günlerde bir Kuran’ı Kerimi yakma hastalığı Hollanda da yırtma hastalığı türedi. Fakat esas sebebi son derece açık Finlandiya İsveç’in NATO’ya girmesinin tek çaresi TC Devletimizin iki dudağı arasında şartlar var. Şatlar epey var bunları yerine getirin tamam deniliyor. Fakat enerjinin sahibi de Rusya AB olsun NATO olsun hele ABD olsun Rusya’ya hala çok ağır yaptırımlar uyguluyor. İzlerseniz çok açık şekilde bunları görüyoruz. Hala Almanya Ukrayna’ya bilmem hangi cins tank verecek ABD şu kadar silah şu kadar dolar yardımı gibi her geçen gün kış geliyor. Enerji çok pahalılandı artık ihtiyaç maddelerini karşılayacak kuruluşlarda gün geçtikçe iş yerlerini kapatıyorlar. Ülkelerin insanları çok müşkül durumda zamanının en güçlü devletleri çok güç durumda çaresi Rusya iyi güzel de sende dost elini uzatacağına aleyhine kararlar yaptırımlar vs vs uygulamaya çalışıyorsun. Kemekeş bir durum.
  3. İsveç’te Kuran’ı yakan polis yani devlet gözetiminde büyükelçiliğimiz karşılığında bu işi yapıyor. Ülkemizin hassas noktası yani bu ülkeler NATO’ya girmek istemiyorlar. Bu da enerjilerinin sağlanacağı yolunda bir tasarım yani Rusya bu yakın komşularının NATO’ya girmesini istemiyor.
  4. Ne asil bir millet olduğumuz ve çok adil tarafsız içinde bütün ilimleri yazan bir kutsal kitaba malikiz. Kitabımızda diyor ki Kuran’ı biz indirdik koruyucuları da bizleriz diyor. Onun aslı Lef Mahfuzdadır bir tek harfi bile asla değiştirilemez. Lef deniliyor her zaman çok saf ve temiz İslam Müslüman kardeşlerimiz üzülmemek mümkün değil. Sabırlı olmak lazım. 1990’lı yıllarda Şeytanın Ayetleri diye Müslümanlara İslam’a karşı bir düşmanlık arz eden bir fikir mi desem ortaya atıldı. O fikri uyduranın sonu çok kötü olduğu açıklandı. Artı o fikir için Sivas’ta sanki bir tam bilmiyorum etkinlik düzenlenecek sanıyorum. 2 Temmuz 1993 günü ne maksatla onu da bilmiyorum gerekli önlemler alındı. Sonra misafirler bir otele yerleşti nasıl oldu dışarıdan yaz günü camlar açık perdeler tutuşturuldu. Tam 38 kişi dumandan zehirlenerek feci şekilde can verdi. Failleri hala meçhul. Biz Müslümanlar geçmiş dinleri tanıyoruz ve imanın şartlarından olduğunu da biliyoruz. Olgun düşüncelere selamlar.