Sayın okurlarım ülkemiz çok büyük demokrasi yolu ile yönetilmektedir.

 

  1. Tabi ki yönetimi elinde bulunduran iktidar ve yönetime talip olan bir muhalefet var. 5 ay kadar sonra inşallah uluslararası müşahitlerinde gözlemlerinde her hangi bir noksanlık kusur veya vs. sebeplerden tenkile mahal olmadan sonuçlanacaktır. Nasıl ki? Takımlar arası rekabet olup maçlar düzenleniyorsa partiler arası da görüş ayrılıkları olacak. Bunları birazda esprili şekilde yansıtmaya çalışacağım. Sayın Başkan muhalefete Bay Kemal diye sesleniyor Sayın muhalefet liderimizde Bay Kemal’i çok benimsemiş olup, Bay Kemal iktidara gelecek bugün seçim yarın her şey güllük gülistanlık olacak vs. vs. fakat bir bakıyorsun Sayın Davutoğlu bir söz ediyor. İktidarda misal şöyle olursa ortalık bozulur yeniden seçime gidilir diye.
  2. Birden bütün TV haber kanallarında Altılı Masada çatlak var. Vay dağılıyor mu? Hemen bazı TV kanallarında iktidar tarafları yandaş medya oluyor. Öbürleri muhalefet. Hemen akşam saat 20,00’de oturumlar oturumlara dahil olacaklar. İsimleri açıklanıyor. Alışveriş merkezleri olsun birçok firmalar ilgili TV’lere reklam hazırlanıyor eh. Tabi ki bu kanallarında dünya kadar masrafları var. Onlarda görevlerini sürdürecekler. Güneş yalnız iktidar için doğmuyor. Herkes kendi değer yargılarına göre son derece haklı evet haklı olmasına çok haklı da nereden alacak. İşte orası meçhul seçimler sandıklar propagandalar vs. vs.
  3. Eh bendeniz de 7 Temmuz 2020 yılı tarihinden itibaren lamba şişesi değil TV köşesiyim. Bizlerin okurlarımıza yeni yeni ilgi çekici haberler sunmaya ihtiyacımız var. Sabah evden çıkarken Allah’ım rast getir diyorum. 27 Aralık 2022 Salı ortaca berberinde tıraş oldum. (Anadolu Hastanesine yakın) ÇT3 Ekspres toplu taşıma ile geliyoruz. Köprübaşı durağında biri dedi iskele durağında inersen iyi olur. Stadyuma ayrıldı dolaşacak. Karşımda güzel bir bayan konuşmaya başladı. Bizler Bursa Eğitim Fakültesi mezunları şu an emekli öğretmenleriyiz Türkiye’nin en Atatürkçü ve en fazla bilgilileriyiz. Sayın Meral Akşener Hanım bizden 5 yıl sonra mezun oldu. Mücadeleci bizler ABD Türk düşmanlığı bakımından Bursa’nın 8.si İngilizler Ordu’nun O’su Fransızlar Konya’nın K’sını teşkil etmiş olup ayrıca bütün insanlık 9 metre bağırsağın emrinde olup, sonuç yine aynı ilmini öğrendik dedi. Ben fazla çağ dışıyım söyler misin dedim. bende kibar bir bayanın söyleyemem orasının sonucunu siz okurlarıma ait olup selamlar saygılar.