Sayın okurlarım Allah diyor ki ‘’İYİ NİYETLİ İKİ KİŞİ BİR ARAYA GELİNCE ÜÇÜNCÜNÜZ BENİM’’ diyor. 99 kişi yüzüncü Allah oluyor.

 

  1. Dinin esas temellerini de bunlar oluşturuyor. İşte belgeleri bir Yunus Emre’nin anılmadığı gün var mı bir Mevlana Celalettin Rumi’nin ölümünün bu sene 749’uncu yılı her yıl olduğu gibi bu yılda 17 Aralıkta Konya’da özel salonda çok kalabalık bir izleyici grubu önünde kutlandı. Türk Sanat Müziğinin önemli bestekarlarından Sadettin Kaynak ve bazı bestekarların anılmadığı gün mü var. 1962 senesi olabilir aramızdan ayrılalı ne kadar güzel müziğimiz de adeta bir sanayi olmuş icra edenler şu an ekonomisi çok iyi mesela Muazzez Ersoy Uzunköprü’nün Kırkkavak köyünden 6 sene önce memlekete ailemin mezarlarını ziyaretimde dönüşte minibüsler Keşan’a yarım saatte bir kalkıyor. Önde şoförün yanındayım Kavacık köyüne geldik. Adı geçenin köyü burası mı dedim. doğu tarafını gösterdi okul yaptırdı dedi. Başka zamanlarda da şoförlere aynı soruyu sormuştum aynı cevabı aldım. Memleketimiz sanatçısı olarak halkımızın ilgisine hayran kaldım sevindim.
  2. Koromuz yönetimi arada bir bir araya gelmemiz hususunda eğlenceli yemek tertip ediyor bir araya geliyoruz. Çok güzel vakit geçiriyoruz çok daha iyi şekilde kaynaşıyoruz.
  3. 7 Ocak 2023 Cumartesi günü eşi astsubay olan yönetimde bulunan sayın Cazibe Hanım ve yönetimdeki arkadaşların iştiraki ile Güzelyalı’da Jandarma Özel Eğitim Kampı Komutanlığı’nda kahvaltı tertip edildi. Hanımla ikimizi aracı olan bir arkadaşla eşi dahil masalar kahvaltılar hazır. Bizim korodan olup kimisi annesine bakıyor. Başka korolara geçenler dahil en az 60 kişi buluştuk. Askerler hizmet ediyorlar giriş son derece disiplinli kimliklerimizi aldılar dönüşte verdiler. Boğazın girişi çok güzel görünüyor. Son derece eğlenceli oyunlar, oyun havaları saat 13’te sona erdi. Böyle bir topluluğumuz olmasa bizler sivil vatandaşlar olarak oraya asla giremeyiz. Sağ olsun iki görevli asker biri Kahramanmaraşlı imiş biri Tekirdağlı adı Yağız bayağı dik olan bayırı beni çıkardılar. Arkadaş aracı oraya kadar getirdi. Hava da çok güzeldi. Ayrıca Sayın Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Sayın Gencay Köksal beyin de özel merakı çok güzel türküler okuyor. Her zaman beraberiz Kongre Salonu ve konser gününü onlar ayarlıyor. Arkadaş grupları ile iyi vakit geçirmiş oluyoruz. İnşallah 2023 yılının çok başarılı bir yıl olarak geçmesi dilekleri ile selamlar saygılar.