Sayın okurlarım böyle bir kuruluşun biraz da olsa sizlere tanıtabilmek benim için ibadetlerin en makbulü olacak.

 

  1. 2 Ocak günü 10 kadar gazete köşe yazılarımı İşte Çanakkale Gazetesi iş yerine verip 10 kadar basılanı aldım. Ömer Mart Ortaokulunda ÇASEMDER koro çalışmalarımız sonu saat 19,30 civarında dış kapıdan siteye girerken Funda isimli bir bayan bana yardımcı oldu. Ben B bloktanım İÇDAŞ’ta görevliyim dedi. Bende talep ettim sizleri biraz olsun tanıtayım dedim. bana 9 sayfa önlü arkalı 18 sahifeden ibaret özetini sunacağım.
  2. Anaokulu sınıf kaptanları olup, Sayın Genel Müdür Tarık Yegül 2021 yılında 6055 çalışan sayısı 29,95 milyar TL cirosu ile dünyanın 7’inci en büyük ham çelik üreticisi olup 2020 yılında 3,53 milyon ton ham çelik üretimi gerçekleştirilmiş olup, satışların % 72,57’si çelik % 2278 ile elektrik olduğu ve ülkemize milyarlarca dolarlık katkıda bulunmaya devam ettiklerini 9 adet kadar grup şirketleri, deniz taşımacılık, iç yapı inşaat dış, ticaret tarım ve hayvancılık, havayolu taşımacılık ve sanayi, kara nakliyat Eras taşımacılık, elektrik enerjisi toptan satış ithalat, ihracat, İÇDAŞ elektrik enerjisi üretim, yatırım AŞ., çelik enerji tersane ve ulaşım sanayi AŞ. bunun yanında biyoçeşitlilik bakımından tarım ve hayvancılık, büyükbaş besicilik arıcılık küçükbaş hayvancılık ayrıca gıda tarım ve hayvancılık, biber, domates, elma, pekmez, üzüm, salça vs. gibi 131 lisanslı 277 amatör toplam 408 sporcu olup yüzmede 97 altın yelken sörfte 43 altın, basketbolda 7 altın madalya ile spora çok büyük önem verildiğini ayrıca Çevre ve Şehircilik, sanayi ve teknoloji ile Kültür Bakanlığı ve birçok bakanlıklarla işbirliği içinde olup Çanakkale bölgemizde antik bulunan birçok antik kentlerin ana sponsorluğunu ve kazılar ana sponsorluğu görevini yapmakta olduklarıdır.
Yorum: ben o zaman sağlamdım. Sayın Taciddin Arslan Hamidiye Camiinde bin kişilik her Cuma 3 çeşit birincisi kuru fasulyede olsa mutlaka etli üçüncüsü tatlı yemek fabrikası elemanlarınca ayrıca ramazanda sahur ve iftar yemekleri verildiğini biliyorum. Ne kadar yazsam yine az olur.