Sayın okurlarım ülkemizden birçok konuda üst sıralarda bulunan ülkeler ve liderleri Sayın Cumhurbaşkanımızı kriz dönemlerini başarıya çeviren tek lider olarak nitelendirdi.

 

  1. Sayın okurlarım ülkemizden birçok konuda üst sıralarda bulunan ülkeler ve liderleri Sayın Cumhurbaşkanımızı kriz dönemlerini başarıya çeviren tek lider olarak nitelendirdi. Şuan birçok Avrupa Ülkesi enerji krizi dolayısı ile çok büyük problemlerle uğraşmakta halkları birçok iş bırakma vs. gibi grevler yapmaktadır. Yakın bir zamanda İtalya’nın bayan başbakanı Rusya ve Çin’in enerjide A.B.D.’ nin güvenlikte bütün güvenilirliklerini kaybettiklerini üzgün bir şekilde açıklamıştır.
  2. Maalesef idareci yönetici liderler yetişmemekte olup, en normal ekonomisi güçlü sayılar ülkeler dahi büyük bir kriz enerjiye bağlı üretim aydınlanma ısınma vs. gibi güçlükler yaşamaktadırlar. Hep insanız Allah kolaylıklar versin inşallah yakında düzelir.
  3. Ülkemiz de geçmişte yapılan, düşünülmeden hayata geçirilen birçok işlemden doğan kararlar. En seri şekilde yılbaşından önce hayata geçirilmiştir. Tebrik olunur. Öyle bariz hatalı kararlar uygulanmıştır ki sormayın. İnşallah yeni yıla o kadar çok başarılı ve müjdeli haberlerle girdik ki geçmişe ait birçok hataları kusurları günahları geçmişte bırakarak yepyeni bir moral hele hele denizde ve karada yeni yeni doğal gaz ve petrol geleceğimizin çok parlak ve insanlarımızın çok büyük bir mutluluk göreceğinin delilidir. Gabar Dağı’nda çıkarılan petrol kuyularından ve yeni kuyulardan genel sisteme katılan petrolün yakın bir zamanda 100 bin varile ulaşıp enerji de dışarı bağımlılığımızın çok daha fazla giderileceği Sayın Yetkili Enerji Bakanımız tarafından açıklamalar yapılmaktadır. Sayın okurlarım bende bu ülkede bazen ite kaka da olsa 83 yılıma eriştim. Çok çeşitli devirlerden geçtim ve 1950’li yıllarda lamba şişesi üretemiyorduk. Yerlisi 20 kuruş Avrupası 35 kuruştu, hastalıklar yoksulluklar çaresizlikler kol geziyordu. İnsanlar çocukluk devrini aşamıyordu unlu gıdalarla mama yapılıyor. Bu gıdalar vücutta su tuttuğundan ve bağışıklık sistemi son derece düşük olduğundan bir ishalde çocuk ölüp gidiyor. Analar babalar bu gibi vakalara alışık olduğundan oğlumuz nazar oldu nazardan gitti demiyordu. Selamlar.