SAYIN ELGİN AKPINAR’IN 65 YAŞ ÜSTÜNE SAĞLANACAK LEHTEKİ ÖNERİSİNİN ÇOMÜ DEKANLIĞINCA ONAYI

 

  1. Sayın okuyucularım bende henüz 15 Kasım itibari ile 83 yaşıma girmiş olup, beni başkaları nasıl görür bilmem ben kendimi henüz dalında gonca tomurcuk çiçek açmamış durumda görüyorum. Gün aşırı sakal tıraşımı olurum. Limonla ıslatılmış saçlarım yandan taranmış olsun. Paraya ne lüzum var fiyakan düzgün olsun. Şimdiki bayanlar cebinde tonla paran var hiç umurlarında değil ille de fiyaka isterse cebinde bir çay parası olmasın. Eeee yanında simidi de olur mu diyorum tabi neden olmasın diyorlar. Gerçi çay paramız yok ama yine de asaletimiz var. Simidin de saraylısı olmalı diyorum tabi diyorlar. Bu kadar tanıtım yeterli olmuştur herhalde.
  2. Sayın Anneler Derneğinin Mudurnu Sarot Temal gezisi sırasında bana Necdet Bey dedi. Sayın AK Parti Milletvekili Jülide Hanımla görüştüm. Oda Sayın Bülent turan Beyle görüşüp ve Sayın ÇOMÜ Dekanı ile görüşüp onayı ile Anafartalar Kampüsünde münasip bir odanın görev ile ayrılarak haftanın belirli günlerinde 65 yaş üstü bay ve bayanlara yabancı dil, yaşam vs. hakkında yine üniversite uzman görevlilerince programlar dahilinde eğitilmesi ve ömürlerinin son zamanlarında da bir meşguliyet ile daha sağlıklı ömürlerinin uzatılması yönündeki inşallah yakın zamanda faaliyete geçer. İnşallah insanlarımızın ve bilhassa yaşlılarımızın böyle hatırlanması dahi en büyük ibadet yerine geçecektir. Düşünenlerden Allah razı olsun.
  3. Bu son gezimizde İstanbul Belediyesi Başkanlığı Kıbrıs gazilerinden 57 ve +57 eşleri ile kaldığımız otelde 3 gün misafir olmalarını sağlamış birçoklarıyla görüştüm. Çoğu zamanında bu ülkenin önemli görevlerinde de görev almışlar. Biri ben dedi Trofa fabrikasında görevli idim. Parçalar halinde gelip montajını yapıyorduk. Ben unutmamak için bilgisayarlara işiyordum. Yanında ki arkadaş kulaklarım sağır oldu yani çok gürültüden epey işitme kaybı var dedi. Arkadaşı 80 tonluk araç üstüne yüklendi hidroelektrik santralinde o kadar birikmiş enerjiyi 220 vata çevirerek illerimize dağıtın derken dünya kupası başlayacak Şenol Güneş 2002 yılında Türkiye’yi Dünya ikinci yaptı dediler. Neydi o derken ben imansızdan aklıma geldi. İlhan Mansız’la Hakan Senegal’e saniyeler içinde golü attı deyince senin zekan kuvvetli imiş deyip güzel vakit geçirdik.
  4. İnşallah ilimizin üst düzey yöneticileri Çanakkale’mize layık insanlarımızın daha uzun ve daha güzel yaşama katkılarda bulunmaları dileğim ile selam ve saygılarımı sunarım.