Sayın aziz ve çok değerli içleri vatan ve insanlık sevgisi ile dolu ülkesi için duyduğu başarıları büyük bir memnuniyetle karşılayan kıymetli okurlarım.

 

  1. Sayın aziz ve çok değerli içleri vatan ve insanlık sevgisi ile dolu ülkesi için duyduğu başarıları büyük bir memnuniyetle karşılayan kıymetli okurlarıma 1991 yılında emekli olup kızımın tahsili ile Gökçeada’dan çıkıp Balıkesir’e kira evine taşındım. Orada borsa ile tanıştım. ‘Tuğra Menkul Değerler’ arkadaşlardan çok değerli bilgiler alıyordum. TV ekonomi kanallarından değerli ekonomi uzmanlarını izliyordum. Taşın altına elimi sokup emekli ikramiyemi değerlendiriyordum. Maalesef ülkemiz her yönü ile tecrübesizdi. Arada krizler oluyordu. Ama son senelerde ülkemiz başarıdan başarıya koşmaya başladı. İMF denilen ve ülkeleri sonunda krizlere sürükleyen borç sarmalından kurtulmuş olup, kazançlarımız sevgili Atamızın tavsiye ettiği gibi değerlendirilip ülkemize tünel, köprü, yol, baraj, fabrika gibi ihtiyaçlar karşılandığı gibi ayrıca vatandaşlarımızın her türlü eğitim, ikamet, ısınma, aydınlanma, seyahat gibi birçok ihtiyaçları üst düzeye çıkarılmış olup, ayrıca her türlü gıda, sebze, meyve vs. gibi seralarda ve uygun tarlalarda yetiştirilip komşularımıza da ihraç edip her gün geliştirip daha iyiyi daha güzeli üretmeye çalışıyoruz. Ayrıca beyaz eşya, TV, maden, kanepe, koltuk, giyim, mobilya vs. gibi sanayi üretiminde de her gün ihracatımızı arttırıyoruz. Atamızın ‘Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’’ tavsiyesine uyarak büyük fedakârlıklar gösterip mümkün olduğunca iyi geçiniyoruz.
  2. Türkiye Cumhuriyeti’nin yükselmesini istemeyen ülkeler mevcut olup 1984 yılından itibaren ülkemizi terör belasına bulaştırmışlar. Nice şehitler vermişiz nice ocaklar sönmüş ve yılmadan bıkmadan usanmadan yolumuza devam ederek büyük mücadeleler sonucu dünya gelişmesine ayak uydurup ve ülkemizi güvenli bir ülke olduğunu kabul ettirerek ülkemiz bütün uluslararası ülkelerden çok daha güvenli bir ülke olup uluslararası turizm gelişmiş olup daha iyi yayılıyor.
  3. Sayın okurlarım şu son aylarda o kadar çok açılış temel atış önemli işleri kısa zamanda çok iyi kaliteli her türlü malı da üretiyoruz. Hele 25 Ekim’de 500 bin konutun 17 ülkede temelleri atılıp canlı yayınlarda yayınlanması son derece ülkemiz insanlarını mutlu etmiş olup bilhassa bayanlarımızın ev sahibi olma hayalleri gerçeğe dönüyor olması açılışlarda yüzlerinden okunuyor.
  4. Sayın Atamız ülkemiz yönetimi son derece emin ellerde olup, hiçbir tereddüttün olmadığı. Kabrinizde rahat uyuyun.