Her ne hikmetse kendimi bildiğimden ve aklımın erebildiğinden beri T.C. Hükümetinin ilerlemesini gelişmesini bir türlü istemeyen bir güç var.

 

  1. Her ne hikmetse kendimi bildiğimden ve aklımın erebildiğinden beri T.C. Hükümetinin ilerlemesini gelişmesini bir türlü istemeyen bir güç var. Bu kadar engellemelere rağmen T. Cumhuriyeti Devletimiz çok büyük başarılara ulaşmıştır. Tam bir çalışma, otorite, disiplin sayesinde herkes görevini layığıyla yerine getirmekte ve bu kadar uluslararası kumpaslara rağmen yavaş yavaş dünya liderliğine doğru yürümektedir. Bükülemeyen bir bileğin eli öpülür daha önce aleni bir şekilde düşmanca davrananlar şimdi dost olarak Türkiye’mizin yanında yerini almaktadır.
  2. Ne çabuk unutuldu Uluslararası destekler sayesinde artık büyük şehirlerde de eylemlerini gerçekleştiren terör en son 10 Ekim 2015 gar katliamında 104 ölü ve o kadar da çeşitli azarlarından sakat kalanlar ve gözleri kör kalanlar. O günden beri herhangi bir canlı bomba P.K.K. baskını oldu mu, bir düşünülse.
  3. Yine çok güzel anlaşılıyor ki T.C. Devletimizin başarılı yükselmesinin önünü kesmek için muhalif gruplara çok büyük maddi destek sağlanıyormuş bir bakıyorsun adam Sayın Diyanet İşleri Başkanımıza dil uzatıyor. Evet, her canlının Müslüman fıtratıyla doğduğunu ‘’ülkemizin en ücra köşesinde ki tepeden baktığınız bayanı da bilir. Bir bakıyorsun neymiş Atatürkçü Dernekmiş. Vay efendim Atatürk her gün unutturulmaya artık isminin anılmadığına vs. vs. vs. 29 Ekim Cuma günü iki buçuk senede yapımı tamamlanan 2040 kişilik senfoni orkestrası 840 kişilik tiyatro salonu vs. vs. Atatürk Kültür Merkezinin açılışından niye haberiniz yok? Her sene 10 Ağustos Kabatepe’de Türkiye’nin dört bir tarafından gelen misafirlerle yapılan törenlerden niye haberiniz yok? İslam’ın ilk şartı hür olmaktan geçer. Minarelerimizden okunan ezanlar Atatürk’ümüze en büyük saygı ifadesidir.
  4. Atatürk’ümüzü sanki dine karşı gibi göstermekte olup, yobazlığa karşıdır. Türkiye’mizde birçok isyanlar din elden gidiyor diye çıkartılmış olup, ‘’Tekke, zaviye, tarikatlar, cem evleri, Mevlevihaneler, dinde tefrikaya sebebiyet vermemek için 1924 yılında kapatılmıştır. İstisnalar hariç çok kıymetli öğretmenlerimiz tarafından ilkokullarda ve daha ileri sınıflarda Atatürk sevgisi öğretilmekte, ayrıca camilerimizde çoğu zaman din görevlileri vaizler tarafından sık sık dile getirilmektedir. Hatta uzun yıllar önce Cuma günleri okunmakta olan Cuma hutbelerinin her hafta değişik ve çok çeşitli konularda bir konunun bütün camilerde anlatılması hususunu geliştirmiş olmasıdır. Atatürk sevgisi hakkında kimsenin tereddüttü olmamasını arz ederim.