Adı geçen 2018 yılı 2 Ekim günü İstanbul’da Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna giriş yapıyor.

  1. Adı geçen 2018 yılı 2 Ekim günü İstanbul’da Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna giriş yapıyor. Fakat çıkışı olmuyor. Nişanlısı olan Hatice Cengiz sayesinde bu durum açığa çıkıyor. Eğer bu sayede meydana çıkmamış olsa idi Türkiye Cumhuriyeti aleyhine çok büyük bir karalama kampanyası oluşurdu, nasip olmadı.
  2. Suudi Arabistan devletine çok eskilerden beri hac ziyaretinde Türkiye’nin olduğunu sanıyorum. Deve sırtlarında sınırdan alınıp günlerce yol gidildiğini velinimet olan bu devlete bu yapılır mı?
  3. Aslında Türkiye Cumhuriyeti Hükümetimiz en az iki sene haccı, umreyi yasaklamalı idi. Ama çok hassas konu corona virüs imdada yetişti. Hac iki sene yasaklandı kendiliğinden.
  4. Türkiye’mizin hiç dostu yok kendilerini çok onurlu gururlu görenler Türk düşmanlığı hortlatılarak İslam düşmanlığı yapmakta. Maalesef camilerimize Müslümanlara saldırılarda bulunmakta yakında seçimde tekrar Türk düşmanlığı hatırlatılarak İslam düşmanlığı yapılarak seçimleri kazanmakta olduklarıdır. Böyle seçimi kazanmakta olduklarıdır.
  5. Ne kadar asil bir milletiz ki Türkiye’miz sınırları içinde bulunan bazı kiliseler onarımları yapılarak Van Gölü içindeki Akdamar adasında ki kilise, Sümela Manastırı gerekli onarımları yapılarak Rumlar tarafından ayinlerine açılmıştır. Taşhoran kilisesi restore edilerek Malatya Büyükşehir Belediyesince kültür ve sanat merkezi haline getirilmiştir. İlimiz Bozcaada ilçesinde adanın en çok bilinen ve dolayısı ile en çok misafir ağırlayan Ayazma köyü üst tarafında ki tarihi Ayazma Manastırı ve çınarları ile iki musluktan akan çeşmesi ve hükümetimiz tarafından onarılan manastırın yılın belirli bir gününde dünyanın dört bir tarafından gelen Rum Ortodoks madamları eğlence, özel danslar, ayin yapmakta olup. Ayrıca ilçe merkezinde bulunan kilise avlusunda ki 23 metre uzunluğundaki çan kulesinin yıpranan taşları 2007 yılında gerekli restorasyonu yapılarak orijinal haline getirilmiş olup son derece sanatsal ve görsel bir yapıya sahiptir. Bizler diğer dinlere ait indirilen kitapları tanıyor memleketimizde bulunan havra, kilise vs. dinlere ait ibadethanelerdeki cemaatlere saygı duyup en küçük bir rahatsızlık vermiyoruz. Kutsal kitabımız Kuran’da ‘’İnsanlar bir tek ümmet halinde bizim ümmetimizdir. Bende sizin Rab’ınızım. Benden korkun’’ yazılıdır. Şu an bile dünyamızda mevcut corona virüsü Dünya Sağlık Örgütünce hep birlikte yenmeye çalışıyoruz. Bu örgüt sayesinde bir çok hastalık imha edilmiş. Bir çok hastalıkta sıtma, verem vs. gibi büyük müdahaleler sonucu çok aza indirilmiştir. Bunun yanında mesela dünyayı açlıktan kurtaran şahıs fenni gübreyi bulmuş olup verimsiz toprakları bire on alan yerleri bire kırka kadar çıkarmıştır. Tarımda olsun hayvancılıkta olsun birim alanından fazla ürün alınma yolunu bulmuşlardır. Selam olsun.