Aklıma 2014 yılı gezi olayları geldi ve o günlerdeki notlarımdaki anılarım.

  1. Bugün 6 Ekim 2021 Çarşamba birden aklıma 2014 yılı gezi olayları geldi ve o günlerdeki notlarımdaki anılarım.
  2. Bugün 3 Ekim 2014 Cuma Kurban Bayramı arife günü sabah namazı farz namazı sonu hemen tekbir başlıyor. Arife+3 bayram +bayramın dördüncü günü Salı ikindi son 23 vakit farz namazları sonu tekbir ne kadar güzel bir dinin mensuplarıyız. Kızım İstanbul’dan geldi. Orada Garanti Bankasında görevli Kurban pazarından Biga Kozçeşmelilerden  475 TL kurban+25 araç Şekerpınar öğrenci yurdunda kesim yapılıyor, çok güzelde parçalıyorlar.
  3. Eyvah bugün 6 Ekim 2014 Pazartesi bayramın 3. günü haberlerde Diyarbakır Bağlar mevkiinde her yer koboni denilerek çok büyük olaylar patlak veriyor. Planlı bir şekilde Türkiye’nin her tarafına yayılıyor. Ne kadar da iç ve dış düşmanlarımız mevcut imiş. Bu olaylar neticesinde 1739 bina 165 resmi 729 araç hasar görüyor. İkisi polis (aklımda kalan) şehit veriliyor. En acıklısı Yasin Börü ve çok genç çocuklar feci şekilde şehit ediliyor. Yasin Börü kurban eti dağıtmak üzere çok saf tertemiz duygular dini vecibesini yerine getirmek görevinde öyle feci ki cesedini annesi ancak belindeki beninden teşhis edebiliyor.
  4. Bütün alemlerin Rab’ı nazarında kitabımızda ‘’yaratılmış mahlukatın en kötüsü! Kafirler, zalimler, hainler ve nankörler’’ yazılı olup bu faaliyetleri tezgahlayanlar planlayanlar kundaklayanlar fiilen işleyenler bunlara destek çıkıyorlar.  Yorumu size ait.
  5. Yalancının (aslında yukarıda saydıklarım) mumu yatsıya kadar diye diye bir atasözümüz vardır da Tanrımızın yatsısı da çok uzun sürüyor. Kimsenin şüphesi olmasın sonunda adalet yerini buluyor.
  6. Gerek sivil hayatımda daha sonra memuriyet hayatımda resmiyette çok güzel farkına vardım ki Türkiye’nin ilerlemesini gelişmesini istemiyen  yönetime karşı bilhassa askeri darbe olsun üniversitelerimiz olsun en büyük engel çıkarmışlar. Neymiş ‘’ordu göreve’’ ordu görevini bilmiyor mu? Kökeni taaaa Orta Asya’daki  atalarımıza dayanıyor. 1960 darbesi de İstanbul Üniversitesinde bir şeyler bahane edilerek 28 Nisandaki olaylarla başlatıldı. Örfi idare ilan edildi ve 27 Mayıs 1960 Cuma günü dikkat dikkat Türk Silahlı Kuvvetleri yönetime el koymuştur. NATO’yu CENTO’yu tanıyoruz. Vs. vs. yayınlar mevcut hükümetler çalıştırılmamış ancak günü kurtarma politikalarıyla idare edilmiş.
  7. 1980 yılı öncesi idi. Başbakanımız 70 sente muhtacız dedi. Gökçeada Sağlık Merkezi ayniyat saymanıyım idare ve mali işler sorumlusuyum. Bir tamim geldi ameliyatlarda kullanılan ped, kapak bezleri kullanılmayıp yıkanıp yeniden steril olması devlet hastanelerinin döner sermayeleri var etkilenmediler.  Bu corona virüs zamanı çıksa idi Türkiye’nin yarısı giderdi. 15 Kasım 2021’de 82 yaşındayım bu vatanın bir vatandaşı olarak mevcut Türkiye Cumhuriyetimizi şu an bakanlarıyla, askeriyesiyle, adliyesiyle vs. çok güçlü görüyorum.  Gözleri, kalpleri mühürlenenler hiçbir şey göremezler hissedemezler. Görenlere selam olsun.