Kitabımızda ‘’İnsanlar Bir Tek Ümmet Halinde Bizim Ümmetimizdir, Bende Sizin Rabbinizim Ben. Benden Korkun’’ yazılı olup bizlere göre her ne kadar diğer dinler batık olsa da Yahudiler havralarda...

  1. Kitabımızda ‘’İnsanlar Bir Tek Ümmet Halinde Bizim Ümmetimizdir, Bende Sizin Rabbinizim Ben. Benden Korkun’’ yazılı olup bizlere göre her ne kadar diğer dinler batık olsa da Yahudiler havralarda Hristiyanlar kiliselerde Müslümanlar camilerde dinlerini icra ederlerken ülkeleri yönetenler sanki hiçbir dini eğitim almadan son derece gaddar acımasız zalim yetişmekte olduğudur. Amma bütün dinlerin dini sahifelerinde Allah nazarında mahlukatın en kötüsü kafirler (Allah’a inanmayanlar) zalimler hainler ve nankörlerdir olarak yazılı olup insanların kendi cinslerine son yıllarda yapmış olduğu çok gaddarca acımasızca davranışlar neticesidir.
  2. 70 yıl kadar önce sinemalarda ileri ülkelerin çok büyük masraflarla kutsal kitaplardaki olaylara ait filmleri seyrediyorduk. Mesela ‘’Samson Dalila’’, ‘’On Emir’’ on emirde Firevun ordusu ile Hazreti Musa’yı ve inananlar kafilesini tamamen imha etmek üzere Kızıl denizde sıkıştırıyor. Hz. Musa asası ile Kızıl denize bir işaret ediyor denizde bir yol açılıyor. (filmde film teknikleriyle çok güzel canlandırılmış) Karşıya geçiliyor. Firavun aynı yoldan giderken tam orta yerinde deniz kapanıyor. Anacan babacan günü Firavun boğulacağını anladığı an Musa’nın tanrısına bende inandım diyor. Allah’ta daha önce zalimlerden müstebitlerden idin senin cesedini bugün; daha sonra gelecek nesillere, insanlara ibret olmak üzere kurtaracağım diyor. Ceset o şap denizinde yıllarca kalıp adam akıllı pişiyor ve kıyıya vuruyor. Ceset şu an İngiltere’de bir müzede imiş.
  3. Kutsak kitapların sahifelerinde yoldan çıkan bazı kavimleri, tufanlarla (Nuh Tufanı) çok kuvvetli seslerle, zelzelelerle, veba vs. bazı salgın hastalıklarla tamamen yok ediyor. Çok az iman sahiplerini canlı bırakıp, insanlar tekrar çoğalıyorlar.
  4. Tarihin tıp kitaplarında 1350 yılında gökyüzünden antik uygarlıklarca bulut şeklinde bir cismin yeryüzüne indiği ve bunun dünyanın bir çok yerinde görüldüğü tam olarak biçme zamanı bütün tarlalarda ki ekinlerin ıslandığı orakların hırç hırç ses çıkarıp ekinlerin biçilemediği sonra veba salgının başladığı. 1918 yılında İspanyol nezlesi mutasyona uğrayarak 1920 yılına kadar milyonlarca insanın öldüğünü yazıyor.
  5. Corona virüs tam bir plan dahilinde Çin’de çıkıyor. Avrupa’ya gelen uçaklarla Roma şehri bütün ülkelere daha sonra Avusturalya kıtasına da yayılınca Epidemi pandemi oluyor.
  6. Ne yazık ki ülkeler bu olaylardan en küçük bir ibret almıyor. Katliamlarına devam ediyor. Allah’ta bu zulümler devam ettikçe koronanın da öldürme şiddeti artıyor. Dün kırkbirinci varyantının faaliyet gösterdiği corona da bulaşma ve ölüm şiddetinin artışa geçtiği açıklaması yapılıyordu. İnşallah Türkiye’miz bu konuda en büyük mücadeleyi başından beri veriyor. Diğer ülkelere emsal gösteriliyor. Aklıselim düşünenlere selam olsun.