.

Geçenlerde Sayın Mustafa Sarıgül’ün görsel olarak ABD Başkanı Biden’in Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nin gelişmesini önlemek için muhalefet parti ve yayın organlarına geçmişte olduğu gibi gelecekte de ödenek ayrıldığını bilgilerinize sunulmuş iken bu defa Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcısı’nın açıklamaları aleni bir şekilde sunulmuş olup Türkiyemiz’in ne kadar çok düşmanı varmış hiç çekinmeden de muhalefete destekleyeceklerini beyan edilmektedir.
Buna karşılık yakında Yabancı Unsura Denetleme Kanunu çıkarılacağını arz ettiler.
Yorum: Türkiye her konuda çok güçlü bir devlet olup tam bir otorite ile yönetilmekte olduğu her geçen gün de güçlendiği ilk 6 aydaki ihracatımızın 105 milyar dolar olup bunun açıklamasını bile engellemişlerdir.

  1. Son günlerde ülkemizde yaşanan tabii afetlerde sayın ilgili bakanlarımız vatandaşlarımızın yanında yer almakta olup her türlü yardımların yapılacağı can kayıpları hariç bütün yaraların sarılacağı açıklanmaktadır.
  2. Pandemi bütün ülkeleri son derece sarstığı halde D.S.Ö. (Dünya Sağlık Örgütü’nce ve bazı ileri ülkelerce de çalışmaları takdirle karşılanmaktadır. İnşallah çok kısa zamanda da bu felakette kurtulacağız.
  3. Son zamanlarda ülkemizin çok değerli görevlilerini itibarsızlaştırmak için daha çok yeni herhangi bir mahkemenin, binanın alt katındaki dosyalar arşiv yerini Adli Emanetler deposundaki uyuşturucuların piyasada pazarlandığı, yerlerine un doldurulduğu  torbalar görüntülenmekte. Görevlisinin tutuklandığı hilafı ‘Hilafı Hakikat’ bir haberin yayınlandığını gördüm ki uyuşturucunun emaneti olmaz yakalandığı an derhal imha edilir. Eskilerin bir lafı aklıma geldi. At, Avrat bir de silahın emaneti olmaz diye.
  4. Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz uyuşturucuya karşı öyle bir mücadele veriyor ki, Sağlık merkezinde görevliyim eczaneyle de ilgiliyim ayrıca bir uyuşturucu defteri var. Dr. Bey ilaç talebinde bulundu, 1966 yılı ayrıca adedini unuttum sanırım 50 adet morfin Ege Ecza Deposu’ndan geldi. Gerekli işlemlerini yaptım. Kısa bir müddet sonra Bakanlık Müfettişi geldi, hemen benden eczane anahtarını aldı, uyuşturucu defterini de aldı, ‘Tamam dedi, işlenmiş’  sonra bilgi verdi ‘Bir ampul bir tarafa Gökçeada bir tarafa’ dedi.  ‘Bizler yeminli müfettişiz, herhangi bir hastaya yapıldı ise onun hasta protokol ve kayıt teşhislerini  adamakıllı inceleriz’ demişti. Daha sonra eczacı tayin olup ona da aynı şeyleri söyleyip teslim etmiştim. Mücadele tamdır. Uyuşturucu konuları çok ciddi bir şekilde takip edilmektedir.