Sabah TV haberlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız 27 Mart 1994 günü İstanbul Belediye Başkanlığına gelip sırasıyla yaptığı başarılı çalışmalarını görsel olarak...

  1. Sabah TV haberlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız 27 Mart 1994 günü İstanbul Belediye Başkanlığına gelip sırasıyla yaptığı başarılı çalışmalarını görsel olarak; Haliç’in temizlenmesi, çöp yığınlarına çare bulunması en büyük susuzluk sorununu Istırancalardan ve bazı yerlerde su getirerek susuzluğu hallettiği vs. vs. vs.
  2. Türk milli futbol takımının 2022’de Dünya kupalarına katılmaya esas Norveç ile yaptığı saat 20.00’de başlayan maçı 3-0 kazanması bir yerde Türkiye Cumhuriyetinin çok ileri safhalarda olduğunun bir safhasının gerçekçi bir belgesidir.
  3. Manevi bakımdan Beraat Kandili Şaban ayının 14’ncü gecesi 2 hafta sonra Ramazan orucunun habercisi evvela çeşitli TV kanallarında Diyarbakır Ulu Camiden İstanbul Sultan Ahmet Camiinden  en şahanesi TRT birinci kanalı milli maçı naklen sonrası Batman Mehmet Emin Tecere camiinden naklen mevlit İstanbul’un çok değerli hafız ve mevlithanları tarafından TC Millet Camiinden Sayın İbrahim Meletlioğlu Amine Hatun Valide Sultan Camii görevlisi Sayın Ahmet Uzunoğlu’nu tespit edebildim ki  okuduğu makamların hakkını verip, katkılarda da bulunup, tizlerde daha üst perdelerden hiç falsosuz okuyorlardı. Batman gibi bir yerde cami son derece modern hele üçer şerefeli iki minaresi klasik minareler dışında son derece modern cami de kubbeli olup iç süslemeleri de çok hoş TRT Müdürlüğü’ne ve Diyanet İşleri Başkanlığına böyle ülkemizin değerlerini meydana çıkarmasına teşekkürler. Ayrıca TRT müzik kanalından değişik programlar sonunda Beste Han Mehmet Kemiksiz’in  sunduğu ilahi ve kasideler hangisine bakayım.
  4. Ayrıca her hafta Star TV’de saat 20.00’de yayınlanan İbo Şov din musikisinin üstatlarından Sami Özer Türk Sanat Müziği üstatlarından Sayın Melihat Gülses,  Türk Halk Müziği üstatlarından Sayın Orhan Hakalmaz, Sümer Ezgi, Mehmet Daş bir neyzenin 81 milyonu aynı çizgide toplamaları İbrahim Tatlıses’in Konservatuvarda numune olarak ses kayıtlarının bulunduğu bu arada Türk Kızılay Başkanının bilhassa gelerek iki ay kadar önce İbrahim Tatlıses’in bir programında Türk Kızılay’ına çok büyük katkıda bulunduğunun sonucu olarak Kerem Fehmi Baykalmış yazılı bir plaket sunuldu. Sayın Tatlıses; Babam son derece onurlu bir kişi idi. Sofraya on kişi oturuyorduk çaresizlik Kızılay’ın mahallinde dağıttığı yemeklerden faydalanıyorduk. Annem babamdan gizli bazı ev hizmetlerine gidiyordu deyip göz yaşlarını tutamadı. Sümer Ezgi hemen  kalkıp peçete uzattı. Sonuç ‘’Tatlıses’in geçmiş dönemlere ait mevlit, ilahi, kaside denemeleri o seste çaresizliğin bir haykırışı vardı. ‘’ Böyle çok değişik özel bir gece Millet olarak yaşadığımız için son derece mutlu oldum. Aynı frekans çizgisinde olanlara selamlar, saygılar.