Şimdi bir çok yazılarım köşe yazarı olarak yayınlanıyor.

  1. Şimdi bir çok yazılarım köşe yazarı olarak yayınlanıyor. Oturduğum malikanemin müteahhidi ve sahibi sayın Hayrettin Çetinkaya’dan bahsetmemek Allah korusun büyük günahlar kategorisine girer. En derin hocalar bile böyle günahların af olunması diye bir şey yoktur. Allah insanı taş yapar haaa ayağını denk alasın der.
  2. Zamanında oğluma dedim ki bak oğlum ben 1954’te ortaokulu bitirdim. 12 sena babama hizmet ettim. O zaman bütün yüksekokullar açıktı. İnsana ihtiyaç vardı usulen bir imtihan kısa devre 14 ayda astsubay 3 yılda öğretmen çıkıp kendini garantiye alıyordun. Çalışıp kazanırken babam ben ben diyordu. İşler biraz da kendi tutumu ile ters dönünce suçlusu ben oldum. Neyse 26 yaşında yine de bir memuriyet işi buldum. Sana vereceğim hiçbir şey yok. Sen bilirsin dedim. Beni iyi dinlemiş olacak ki evvela Deniz Harp okulunu kazandı. İkinci sene belge aldı. Yani halk dilinde kovuldu. Sonra Orta Doğu Üniversitesini kazandı. Mezun olur olmaz Garanti Bankası talip oldu yabancı lisansı var diye. Ruslarla kurulan ‘’Garanti Bank Moskov’’ Moskova’ya gönderdi. Dolar bazında biriktirmiş. Sarı mor konutları da yapılıyor. Daha tuğla iskeletinden anlaşıp, 32 nolu daireyi 110 bine satın aldı. Ben bir fikir attım Çetinkaya’ya 2006 yılı Ocak ayı sekizinci ayda ödesek olur dedi. O zaman 10 bin fark. Oğlum kızım illa noter senedi yap diyorlar oğlum Moskova’da kızım İstanbul’da ben normal senetle yaptım.
  3. Bir gün inşaata gittim adı geçen orada bina meydana çıktıkça bizim yedinci kata talip çıkıyor. Herhalde Haziran ayı Necdet Bey dedi. Hem 25 kuruş, hem şoför mali hem cam kenarı olsun. Ben de şoför mali (2 ay önce parayı istiyor) olunca zaten cam kenarındasın 2 kişilik dedim telefonu çaldı. Görevli Zeynep hanım bana kafası bozuk hemen kaç buradan deyip, ben de dinledim ayrıldım.
  4. Bir hafta kadar sonra kızım duramadı geldi. Araçlarıyla Çan yolunda ki işletmesine gittik. Senet elimde bizi hoş karşıladı. Çaylar içiliyor sayın patron sen mi konuşucan ben mi dedim. 
YORUM: Adı geçenin arada bir gidiyordum. 2 adet laborantı var. Karma çimentolardan numune alıp kurutup basınçlı aletlerle dayanıklılığı ölçülüyor. 13 senedir 7’inci kat arka taraf denizi görüyor. Toplu taşıt minibüs yolu önümüzde okul binaları yapıldı. 4 katı geçmiyor. Yönetim gayet başarılı bu sene dış cepheler çok güzel şekilde boyandı. 2 defa hatırı sayılır zelzele oldu. Dolapta bardaklar devrildi kırıldı. Bir çatlak olmadı yeni yeni İstanbul’dan daire sahibi oluyorlar. Her yıl olağan genel kurul toplantılarında Sarı Morların Çanakkale’nin en modern binaları olduğundan bahsediyorum. Sayın Hayrettin Bey çok titiz bir şekilde en sağlam binalar inşa ediyor. Başarılar dilerim selam olsun.