Bana deseler ki cennetliğe laik bir aday gösterilecek olsa kimi gösterirdin diye hiç tereddütsüz İbrahim Tatlıses’i gösterirdim.

Bana deseler ki cennetliğe laik bir aday gösterilecek olsa kimi gösterirdin diye hiç tereddütsüz İbrahim Tatlıses’i gösterirdim. Çünkü o çok güçlü imparatordur.

  1. Allah buyurdu ki: Ya Muhammed! Mümin kullarıma söyle ki konuşurken karşılarında ki düşmanı dahi olsa lafın güzelini söylesinler der. Zira ilahi rızaya erme yolunda olanlara kendimizden bir sevgi ve güzellik bırakırız dedi.
  2. En büyük kanıtı bestekârlarımız olsun çeşitli dallarda ses sanatkarlarımız hiç unutuyor mu sık sık anılıyorlar.
  3. 5-6 hafta önce Star Tv’de İbo Şov programına rastladım. Saat 20.00’den 00.30’a kadar tam 4,5 saat Cumartesi günleri oluyor. Seyrederken ihtiyaç molasını da reklamlara girince veriyorum. 6 Şubat 2021 Gülden Karaböcek, Kamuran Akkor, Ayşe Mine, Faruk Tınaz, Şair Ahmet Selçuk İlhan, Bülent Serttaş. Bülent Serttaş ben dedi onun türküleriyle yurt dışlarında dahi üne kavuştum. Urfa’da sıra geceleriyle insanları iyi niyetle topluyordu. Bu olay diğer illere de emsal teşkil edip yayılmaya başlamıştı. Sahnelerde sanatkarlarla halkı kaynaştırma da Tatlıses’in en az %40 bir emeği vardır deyip önünde her zaman saygıyla eğiliyorum dedi. Hep birden müzik enstrümanları saz heyeti öyle bir uyum içerisine giriyorlar ki bu ahenge hayran kalmamak mümkün değil. 20 Şubat 2021 gecesi Nuri Sesigüzel hasta yatağımdan kalkarak davete icabet ettim dedi. Hakikaten süzgün bir hali vardı. Latif Doğan, Eda Özülkü ve eşi bazen solo bazen hep bir ağızdan gönül duygularımızı titretenler. Allah hepsinden razı olsun hepsi de hepsi de şarkı esnasında İbrahim Tatlıses’e bazen diz çökerek saygı ve sevgilerini ifade ediyorlar. Sordulardı da  9 sene oldu dedi.
  4. Tesadüfen o sahneye de rastladım. Maalesef bu ülkenin karanlık güçleri onun bu başarılarını hazmedemediler. Uzun namlulu silahla vuruldu. Nasıl oldu plakası alındı herhalde takibe alındı. Çok şeytani bir plan ama helal olsun polisimiz yutmadı. Silahı karayolları için alınan toprakta bir göçük oluşmuş silah oraya atıldı. Katil dostunu evine geldi aynı uzun namlulu silah. Ama balistik muayenesinde bu silah kullanılmamış olup ak sütten çıkan kaşık gibi tertemizler. Oh ne güzel. Kimse unutmasın ki zalime, haine, nanköre geçit yok musikimize gönül verenlere selam olsun.
Not: Bir Fahri Kayahan vardı ki ‘’Ne kara günlerde yoğrulmuş mayam / Ne kara günlerde kurulmuş binam’’ o nağmeler her zaman kulaklarımda…