Bugün 15 Mart 2023 Çarşamba saat 20.00 TON TV’nin özel yayınında Sayın sunucu Yonca Özlem masanın bir ucunda Dardanel Medya Yayın Genel Müdürü Burak Gezen bir ucunda.

 

  1. İlimizin aynı zamanda ülkemizin en başarılı iş adamı Sayın Niyazi Önen özelliği 1984 yılında kurmuş olduğu deniz ve deniz ürünleri işletmesinin Türkiye’nin en büyük ve en gelişmiş Dardanel Gıdanın Yönetim Kurulu Başkanı 29 yıldır kurmuş olduğu işletmeyi araştırma geliştirmeye çok büyük önem vererek ayrıca ilimizin çok çeşitli spor dallarına da önem verip geçmişte futbolda ilimizi birinci lige taşımıştır. En büyük özelliği dışarıdan okyanus balıklarını alıp ithal edip son derece en son modern işlemlerden geçirip en son modern ambalajlanma yaparak ürün çeşitliliğini arttırarak birçok ülkeye ihracat ile ülkemizin çok büyük ihtiyacı olan dövizi kazandırmaktadır. Misal olarak ülkemizin bütünü ile 1973-1980 arası yıllarda ortalama iki milyar dolar ihracatımızı 2022 yılında fazlası ile tek başına yerine getirmiştir. Sayın Niyazi Önen TON TV yayınlarını;
  2. İlerleyen dakikalarda 29.’uncu kuruluş anısına ve TON TV’yi il dışında 11 ili kapsayan Marmara Bölgesinin yeni yayın dönemi olarak habercilik alanında çok büyük başarısı ile yayında görevli olan çeşitli dallarda ki tam sayamadım en az yirmi görevli ile pastayı da kıymetli eşi Sayın Derya Önen Hanımın keserek ikramda bulunması ilimiz için çok büyük bir onur ve gurur kaynağıdır.
  3. Ülkemizin çok ciddi bir yayıncılığına ihtiyacı vardır. Öyle muhalefet eden yayıncılar var ki Sayın Sağlık Bakanımız coronanın başladığı ilk günlerde Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’tan talebi üzere çıkardığı ödenek için teşekkürlerini arz ederken kanal mensupları niye teşekkür ediyorsun kimin parası gibi Allah korusun imkanları olsa eskiden çift süren öküzleri biraz uyuşunca ucu çivili uzun değnek ismi üvendere ile dürterlerdi onunla dürtecekler. Daha yeni Kahramanmaraş’ı su bastı. Çadırları sular bastı. Bay yayıncı diyor ki böyle şey mi olur. Hemen kuruldu alt yapısını hazırlarsın vs. vs. boyuna konuşuyor. İnsanlar zelzele sonucu dışarı çıkmışlar evlerine giremiyor buram buram kar yağıyor. Alt yapı için zaman mı var. Artık hiç tat vermiyorlar.
  4. İnşallah yayıncılık dönemi Dardanel Medya grubu Marmara Bölgesi yayınların tam ve doğru şekilde yayıncılık yapacağı kanalındayım. Hayırlı olsun. Ayrıca ülkemizin kaderi çok güzel bir şekilde değişecek. Eti maden genel Müdürü sayın Serkan Keleşer Bandırma’da yeni açılacak 19 Mart Pazar Bor Madenini KARBÜR olarak 300 kat fark ile ihraç edeceklerinin Sayın Başkanımızın açılış yapacağı müjdesi verildi.