Musa bir adamı öldürüp, Tuva denilen mukaddes bir beldeye kaçtı.

 

  1. Musa bir adamı öldürüp, Tuva denilen mukaddes bir beldeye kaçtı. Orası her türlü kötülüklerden korunan bir vadi olup, kardeşleri Hz. Yusuf’u da oralarda ki bir kuyuda bırakmış daha sonra bir kervan o kuyudan su çeker hem Yusuf’a rastlayıp onu çok ucuza esirler kervan pazarında satmışlardır. Bir gün Musa’ya Allah tarafından Ya Musa mukaddes bir vadidesin Seni Peygamber ilan ediyorum Firavun çok azdı. Bu emirlerimi gidip ona tebliğ et, dedi. (10 emir filme alınıp ecnebilerce sinemalarda gösterilmişti.) Musa gitti muhteşem bir saray Firavun kimdir nasıl bulacak korktu tam geri dönecek Firavun kahinlerin açıklamaları üzerine yeni doğan her çocuğu öldürtmüştü. İşte onların ruhları anında Musa’ya büyük bir cesaret verip, Firavunu bulup Allah’ın emirlerini tebliğ edip emri yerine getirdi.
  2. Yer Çanakkale 1915 6 Ağustos İngilizler yeni takviye kuvvetleri ile hücuma geçip kanlı sırtta on bin askerimiz şehit etmişler ve planları ile Türk Milletinin 9 Ağustosta her taraftan sarılarak tamamen imhası 10 Ağustos dünya haritasından tamamen silinmesi üzerine artık herkes tarafından kabul edilmiş 9 Ağustos Albay Mustafa Kemal Kocaçimen ve Conk Bayırı kuvvetlerini uhdesinden toplayıp o dört gün dört gece harpten yorgun kuvvetleri ile gecenin tek zifir karanlık olması en büyük şansı tam hazırlık saat 04.30 biraz sonra aydınlanacak korkunç Allah Allah sesleri ile öyle bir saldırdı ki düşman toparlanamadan mağlup, o kadar şehidimizin ruhu Atamıza bu cesareti vermiş olup Türk Milletinin mukadeleriyatı çok ağır bedel karşılığı devamıdır.
  3. Kuran’da bütün alemlerin rabbi nazarında yaratılmış mahlukatın en kötüsü ‘’Kafirler-Zalimler-Hainler ve Nankörlerdir.’’ Yazılı olup 2016 yılı 15 Temmuz gecesi verilen sela ile uyandım. Bir de tv haberlerini açtım ki fetocuların başlatmış olduğu darbeye geçit verilmemiş olduğu ve sonrası yapılan açıklamalarda Gazi olan biri anlatıyor. Karşıda işim vardı fakat köprü tutulmuş geçit yok beni karşıdan seslenip çağırdılar arabayı çalışır bırakmışım halk direniyor bende o anda en küçük bir korku yok direniyoruz sıkılan kurşunlara karşı. Adam tankın önüne yatıyor en küçük bir korku yok kahraman kazanlılar direniyor. Tarlaları yakıyorlar her yer duman hainlere mani oluyor. Denizliğin kepez askeri havaalanı iki uçak var oranın sorumlu komutanı benzinleri boşaltmış anahtarlarını almış 500 komanda askeri başındakiler ile adreslerde binecekler ama olmuyor. Sayın Cumhurbaşkanımız sanayiler farkı ile ve uçak şehit ruhlarının yardımı ile adeta bir koridor açıp hainlerin gözleri perdeleniyor. Uçak önlerinden geçiyor. Atatürk havalimanı ve tarihi konuşma eğer muvaffak olsalardı halimiz ne olurdu düşünmek dahi fecaat bugünlere şükürler olup, şükredenlere selamlar.