Sayın okurlarım 6. Hissim çok kuvvetli olup, böyle bir husus aklıma gelip sizlere olmuş bir vaka gibi anlatmaya çalışacağım. İnşallah sizlerde hak vereceksiniz.

 

  1. Sayın okurlarım 6. Hissim çok kuvvetli olup, böyle bir husus aklıma gelip sizlere olmuş bir vaka gibi anlatmaya çalışacağım. İnşallah sizlerde hak vereceksiniz.
  2. Şeytan diyor ki şu son zamanlarda öyle çok vakalara rastlıyoruz ki, hatır sorar gibi insanlar öldürülüyor. Hangi birinden misal vereyim. Adam müzisyen Onur Şenay’dan sözlü olarak şarkı talep ediliyor. Bilmediğini programında olmadığını söylüyor. Ama ne yazık öldürülüyor. Kadın sabır, sabır canına tak ediyor. Eşine boşanma davası vay sen nasıl böyle bir dava açarsın. Sahte belgeler imzalattırıp daha sonra icra olayları ile karşılaşmalar buna benzer çok adice işlenmiş cinayetler değişik olaylar.
  3. Şeytan ben diyor, insanlara vesvese veriyorum öyle öldürme talebim katiyen olmaz. Evet, tanrı bizleri cennette topladı. Ben sizin tanrınız değil miyim? Dedi. Evet, sen bizim tanrımızsınız denilerek sizleri ben bütün canlı varlıklara karşı eşrefi mahlukat olarak insan olarak yani varlıkların en yücesi olup herkes sana tapacak secde edip saygı duyacak dedi. İşte burası cennet mevcut her türlü meyveden bol bol yiyip içeceksiniz. Her şey sizin emrinizde yalnız bu ağaçtan uzak durup, asla yanına sokulup meyvesinden yemeyeceksiniz denildi. Şeytan Allah’a isyan etti. Sen beni ateşten yarattın insanı çamurun mayasından yarattın ben senin çamurdan yarattığına asla secde etmem ve onları sana karşı isyana senden uzaklaştırmaya çalışırım, dedi. Yani şeytan Allah’ın emirlerine karşı gelip, kafirlerinden oldu. Allah’ta dedi ki, sen benim salim kullarımı asla yoldan çıkaramazsın sana kıyamete kadar izin. Baştan çıkardıkların mutlaka cehennemlik olacaktır dedi.
  4. Şeytan Adem ile Havva’ya dedi ki, bu ağaç Hud yani ölmezlik ağacı Allah sizin belirli bir yaştan sonra ölmenizi istiyor. Bunun meyvesinden yemenizi istiyorum, dedi. Onlarda bu ağacın meyvesinden yiyince Allah tarafından derhal cennetten kovularak yeryüzüne indirildi. Ayrıca edep yerleri de açılmış oldu. Adem Allah’a karşı hata ettim, dedi. Tövbe etti, Allah tövbesini kabul etti ve bağışladı. Şeytan tövbe etmedi ve bugüne kadar insanlara vesvese vererek birçoklarını Allah’tan imandan uzaklaştırdı. Ama şeytan diyor benim yaptıklarım. Şuan insanların insanlara karşı her türlü davranışları asla kabul edilemez. Ben onların yanında yine de çok asil ve vicdanlıyım. Benim devrim geçmiş onun için istifa ediyorum, diyor. Hepinize cümlenize şeytani duygulardan uzak yaşam dileklerimle.