Evet yanlış duymadınız ‘Asrın en büyük konut projesi’nin 25 Ekim Salı günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Sincan’da temelleri büyük bir açılış töreni gerçekleştirildi.

1 Sayın okurları, evet yanlış duymadınız ‘Asrın en büyük konut projesi’nin 25 Ekim Salı günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Sincan’da temelleri büyük bir açılış töreni ile hazır bulunan temellere ve hazır bulunan işçilerin iştiraki ile mikserlerden çimentolar akıtılmaya başlamış olup, ayrıca ülkemizin daha önce açıklaması yapılan 17 ilinde başta hazır bulunan valilerimiz, belediye başkanlarımız ve parti temsilcilerinden teşkil edilen protokol ellerinde makaslar Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından görüntülere seslenmeleri ile kurdeleleri kesilip makasları kendilerine hatıra olarak kalmaları açıklamaları üzere aynı anda demir aksanı tamamlanmış temellere beton atılmaya başlanmış hiçbir şeyin hayal olmayıp her şey göre göre ve projelerin iki senede tamamlanıp sahiplerine teslim edileceği ve 2028 tarihine kadar da ülkemizin tamamında beş yüz bin konutun tamamlanarak açıklaması yapılan kişilere dağıtılacağı duyurulmuştur.
2 Sayın gazeteciler tarafından 40 gün önce bu projenin açıklandığı ve kırkıncı günde açılışının yapıldığı ve Ankara Sincan’da çok büyük bir kalabalığa evvela tamamı son derece başarılı olan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum çok değerli konuşma yaptı. Devletimizin her zaman milletinin yanında olduğundan bahsetti. Sayın Cumhurbaşkanımız da konuşmaya başladığında müthiş bir kalabalığa gerekli ve önemli açıklamaları yaparken o ülkemizin hakiki anaları daha önceleri çaresizlik ve ümitsizlik arz eden yıllarını hep sıkıntılar içinde çaresizlik ve yoksulluklar içinde geçirilmiş yüzleri büyük bir ümit ve inançla adeta ruhlarının derinliklerinde gizli kalmış ve hiçbir zaman da meydana çıkması muhtemel olmayan güzellikleri yüzlerine vurarak ve her biri sanki dünya güzellik müsabakasına çıkacak namzetler gibi büyük bir inançla, ümitle İnşallah sabrın sonunda bir konut sahibi olacağının tam kanaati ile bayrakları sallıyorlardı. Ben bu yaşıma kadar kadınlarımızın böyle güzel olduğunun farkına varmamışım. Ayrıca birçok çocuğa da kutular içinde çok güzel oyuncaklar ile sahnede toplanılarak nihayete ererken ülkemiz Cumhuriyet’in ancak 99. Yılında istenilen düzeye erdiğinin kutlamalarını yapacağız. Selamlar…