Boyacının anları, anları. Kırdı geçti boyacı camları, camları diye boyama parlatma gibi şarkılar türküler duymakta idik. Halı yıkama mobilya tamiri vs. parlatmalar.

  1. Yahudi züğürtledikçe eski defterleri karıştırırmış derler. Gerçi benim hiçte öyle eski defter karıştırmaya ihtiyacım yok. 82 yaşındayım. Birçok konuda repertuarım çok geniş sayılır. Az, az da olsa birçok konuda bilgiliyim.
  2. Devletim bana emekli aylığı bağlamış müsbetilimler tecrübeyle sabit demişler. Sende tecrübelisin deyip kimse bana mesela oğlum diyorum ( 6 Eylül 1965 doğumlu 56 yaşında İstanbul Maltepe’de yaşıyor Garanti Banktan emekli ) ee baba o zaman öyle imiş sen şimdiye bak diyor, dinlemiyor. Kızım diyorum ( 12 Mart 1973 doğumlu İstanbul’da hala Garanti Bankta görevli ) kızımda baba geçen geçmiş geçmişe takılıyorsun, sen şimdiye bak diyor. Arkadaş diyorum. Sen 39 model olup, modelin çok eski piyasada da pek kalmadınız deyip es geçiyorlar yalnız.
  3. Her şeyin boyama, yıkama tamir edip vernikleyip eşyaları parlatma gibi artık kafa yapılarımız. Düşüncelerimiz de çok eskimiş olup, bunları yenileme hususun hiçte aklımıza gelmiyor. Psikiyatristlerin dediği gibi bizleri çok uğraştıran zamanında sokulmuş zorlu fikirler bunları beyinlerden çıkartmak çok güç oluyor deniliyor.
  4. Allah’ıma şükürler olsun Anneler Derneğinin 21 Kasım 2021’de düzenlediği 5 gün 5 gecelik gezi turunda Sayın Hanife Berrin Özçelik isimli gezi arkadaşı bir bayanla tanıştım. Safran Termal Otelde 2 saat parlak zihinler konferansı vermiş olup, bende İşte Çanakkale Gazetemiz 10’uncu sahifesinde yayınlamış olup, Sayın izleyicilerime böyle çok önemli bir görevi ifa ettiğim için memnuniyetlerimi arz ederim. Şuan 15 Kasımdan itibaren 82 yaşında bir şahıs olarak faydalı olabiliyorsam ne güzel.
  5. Adı geçen Altın Kalite Ödül Töreninde yılın en iyi yaşam koşulu ödülünü, 5 Ekim 2021 tarihinde almış olup. Kendisini Sayın Gazete Yazı İşleri Müdürümüz Mine Hanımla telefon görüşmesi neticesin Sayın Gazete Muhabirimi Hasan Sami Er ile 9 Aralık Perşembe günü canlı yayında karşılıklı ‘’Bilinç Altı Temizliği’’ adı altında sunulan program 9’uncu sahifesinde konunun önemi ve ehemmiyeti çok geniş bir şekilde kıymetli okuyucularımıza ve izleyicilerimize arz edilmiştir. İnşallah insanlarımız bu yöndeki ileri görüş temiz düşünceler bakımından faydalanmışlardır, arz olunur.
Boyacının anları, anları. Kırdı geçti boyacı camları, camları diye boyama parlatma gibi şarkılar türküler duymakta idik. Halı yıkama mobilya tamiri vs. parlatmalar.