Son zamanlarda saygın diyanet İşleri Başkanımıza din görevlilerine devlet büyüklerimize hatta Cumhurbaşkanımıza öyle bir saldırılıyor ki. Atatürk düşmanı olarak gösteriliyor.

  1. Lütfen tarihimizi iyi incelesinler. 6 Ağustos 1915 ordumuz çok büyük kayıp veriyor. Planlar Türk varlığının 9 Ağustos 1915 son günü 10 Ağustos Dünya coğrafyasından tamamen silinmiş olacak ve bu plan %90’ın üzerinde kabul görmüş olup, ‘’BENDE 10 KASIM 2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ İŞTE ÇANAKKALE GAZETESİ 9. SAYFASININ SON CÜMLESİNDE 10 AĞUSTOS 1915 TÜRK MİLLETİNİN MUKADDERATI ÇOK AĞIR BEDEL KARŞILIĞI DEVAM OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ OLUP VATAN,  ŞEHİTLERİMİZLE BİRLİKTE SANA MİNNETTARDIR ATAM’’ demişim. Bu cümleyi yazabilmem için yılların birikimi var. Her yıl 10 Ağustos günü Kabatepe Türkiye’mizin her tarafından öyle ziyaretçiler gelir ki adeta mahşer yerine döner ilk yıllarda oranın köyleri hazırlarlardı. Daha sonraları Alan Kılavuzluğu tarafından jandarma bölgesinde    binlerce kişiye hazır paketler içinde yemekler dağıtılmaktadır. ‘’Bahçıvan oldun biberin yok hiçbir şeyden haberin yok’’ derler adama engerek yılanı gibi resmi dairenin bir yerine çöreklenmiş. en küçük bilgiye sahip değilsin boyuna sayın din görevliler aleyhine Atatürk düşmanlığı pompalarsın çok ayıp.
  2. İlimiz Müftülüğünce 2011 yılı ramazan ayında iki üç hafta Cuma namazları sonrası paralar toplandı ve 2011 yılı ramazanın 10. günü 10 Ağustos Çarşamba günü İl Müftülüğümüzün organizasyonları doğrultusunda iftar yemeğinin şehitler diyarı Kabatepe’de verileceği. Teravih namazının orada kılınacağı duyurulup her şeyin yeterli miktarda olup hiçbir tereddütte mahal olmayacağı. Velakin ne mümkün. Kimler haber verdi, kimler duyurdu. Ne yemekler yetti bazıları bir tabak yemeği 3 kişi tek kaşık dolaştırılarak asker usulü beş yüz gramlık su oruç bozmak için 2-3 kişi paylaştı. Sıra geldi teravih namazına serilen örtüler yetmedi ben en ön sıradan yer kaptım. Toprakta secde ettim. Alnım her santimetre karesi şehit kanıyla yoğrulmuş toprakta. Muazzam bir gece yatsının farzı + vitri vacibi + her 4 rekatta bir imamlar değişti ve 7 ayrı imam arkasında kutsal toraklarda böyle bir tesadüfe rastladığım için Allah’ıma şükredip kendimi ilahi rızaya ermişlerden hissettim.
  3. Sayın Diyanet İşleri Başkanımız Doğan her canlı İslam fıtratında doğar diyor. Hemen dil uzatmalar. Ben bunu 75 sene önce 7 yaşlarında iken zamanın vaizlerinden duymuştum. Gökçeada’da (İmroz) Rum komşumuzdan duymuştum. Çocuk altı aylık olunca kilisede ayinlerle Hristiyanlaştırılmış. Normal hareket eden normal düşünenlere selam olsun.      
Son zamanlarda saygın diyanet İşleri Başkanımıza din görevlilerine devlet büyüklerimize hatta Cumhurbaşkanımıza öyle bir saldırılıyor ki. Atatürk düşmanı olarak gösteriliyor.