Dünyayı biz kurduk düzenleyicileri bizleriz.

 

  1. Dünyayı biz kurduk düzenleyicileri bizleriz.
  2. Karga ile gezenin burnu boktan çıkmazmış derler.
  3. Türkiye’miz çok tehlikeli bir dönemeçten geçmektedir. Ülkemiz çok bilinçli bir şekilde denemeye tabi tutulmaktadır. Ülkemizin göz bebeği Boğaziçi Üniversitesinde çıkarılmak istenen olayların gerçek sebebi çok iyi anlaşılmıştır. Çeşitli konuşmalardan liyakatli bir rektör olacakmış. Liyakatlisi ‘’eş cinsellik’’ demokratik hak diye buradan afişler, yürüyüşler vs vs çok iyi anlaşıldı.
  4. Pulluğu yine koca öküz çeker derler. Pulluk yine bana kaldı. 81 yaşındayım eğri gemi doğru sefer yapar derler varsın olsun.
  5. Lut kavmi: Lut kavmine: ‘’Sizden evvel alemlerden hiç birinin yapmadığı hayasızlığı siz mi yapıyorsunuz, siz kadınları bırakıp ta erkeklere şehvetle yanaşıyorsunuz, siz haddi aşan bir kavimsiniz dedi.’’
  6. Elçilerimiz İbrahim’e müjde ile gelip selam dediler biz Lut kavmi için gönderildik. Ayakta hizmet eden karısına ishaki, ardından Yakup’u müjdeledik dediler. Ben bir koca karı kocamda ihtiyar bir adam ben mi doğuracakmışım dediğinde; elçiler Allah’ın emrine mi şaşırıyorsun dediler.
  7. Elçilerimiz insan kılığında Lut’un yanına geldiler. Lut endişeye düştü. Onları korumaktan aciz kaldı da bu ne çetin bir gündür dedi.
  8. Lut’un kavmi koşaraktan geldi. Lut dedi ki ey kavmim işte kızlarım burada onları size vereyim onlar daha paktırlar. Allah’ın azabından sakının misafirlerime karşı beni rezil etmeyin. İçinizde aklı başında insanlar yok mu! Onlar da dediler ki, bizim kızlarında gözümüz olmadığını bildiğin gibi ne istediğimizi de bilirsin. Lut ‘’size yetecek gücüm olsaydı, işlediğiniz melanetin cezasını verirdim. O zaman Lut’un misafirleri dediler ki ‘’ Ey Lut biz rabbin elçileriyiz’’ onlar sana asla dokunamazlar. Ortalığı karanlık basınca ailenle buradan çık git. Hiç biriniz arkasına bakmasın karın müstesnadır. Onların başına, Allah’ın takdir ettiği ceza sabahleyin gelecektir. Sabah vakti yakın değil midir?
  9. Ne vakit ki emrimiz geldi. O yerlerin altını üstüne getirdik. Üzerlerine onlar için hazırlanmış, balçıktan pişirilmiş taşlar yağdırdık. Onlar zalimlerin ta kendisiydi onlar yurtlarında hiç yokmuş gibi oldular.
  10. Biz 65 yaş üstüne toplu taşıt araçlarından faydalanmak üzere karşılığı devlet bütçesinden ödenmesine esas adımız bedavacılara çıktı. Bazı yerlerde sabunluklar ve bazı yerlerde mezarlık kaçkınları olarak yaşlılara karşı itibarsızlaştırıcı saygı dışı davranışlarda bulunuluyordu. Şimdi bu hastalık çıktı neyse
Sonuç:Korana virüs Allah tarafından bir ikaz olup görevi sona erip dünyamız çok yakında eski sağlığına kavuşacaktır. ‘’İnsanlığa ve her şeye kendisine saygısı olanlara selam olsun. İnsanlar birbirini sevmedikçe mümin olamaz: Mümin olmadıkça da cennete giremez.’’ Hz. Kuran’dan