1 Sayın okurlarımız ne yazık ki kutsal kitabımız Kur’an’ı unutmuşuz. Ben o inançtayım ki Dünya’nın kuruluşundan batışına, kıyamet gününe kadar bölüm bölüm geçecek bütün hadiseler kitabımızda..

1 Sayın okurlarımız ne yazık ki kutsal kitabımız Kur’an’ı unutmuşuz. Ben o inançtayım ki Dünya’nın kuruluşundan batışına, kıyamet gününe kadar bölüm bölüm geçecek bütün hadiseler kitabımızda yazılı olup, bunlara karşı en küçük bir ilgimizin olmayışıdır.
2 Lokman Hekim, Lokman Suresi’nde oğluna nasihatte ‘Bak oğlum, başkalarına karşı iyilikte ve kötülükte yapacağın en küçük bir hareket bir hardal tanesi kadar (toplu iğne başı kadar) olsa bile iyilikse iyilik, kötülükse kötülük olarak mutlaka karşına çıkar’ yazılıdır.
3 Her ne hikmetse ülkemizde bazı kurumlar mevcut hükümetleri çalıştırmamak için görevlerini kötüye kullanmışlardır. Bu durumlarda eksiklik olmamış olup, yapılan ve yapılmakta olan ülkemizin üstün menfaatlerini adete sabote etmektedir. Bu durum halen devam etmektedir.
4 Sanırım 1996 yılı iktidardaki mevcut hükümeti tanklar yürüterek çeşitli baskılar uygulayarak o günkü mevcut ordu birliklerince istifa ettirilmişlerdir. Bu durum ülkemiz aleyhine çok çok fevkalade gelişmiştir. Zaten yüksek olan döviz fırlamış, faizler %’de yüzün üzerine çıkmış. En küçük bir üretim dahi yapılamamakta olup üretim şirketleri bilançolarında esas faaliyet dışı karlar Faiz+döviz+vs. olarak göstermektedir. Bu duruma bazı medya kuruluşları da dahil olmaktadır, desteklemektedir.
5 Daha sonraları gelen hükümetimiz, devlet yönetiminde büyük başarı göstermiş olup, yönetim bu işi bilenlere bırakılmış. Her türlü konularda bilhassa ekonomik konular Adalet devlet yönetimi disipline edilmiştir. Daha önce yapılan olumsuzluklardan mesela 28 Şubat hadisesinin failleri hukuk mücadelesi sonucu suçlu bulunarak. Cezalarını çekmek üzere adalet yerine getirilmiştir. Hatta devletin vermiş olduğu apoletleri dahi sökülmüş olup her türlü askeri birlikten faydalanabilmeleri, devlet alacağı emekli maaşları dahi ve özlük hakları nihayete erdirilmiştir. Keşke böyle olmasaydı. Herkes görevini tam olarak yapabilseydi. Artık güçlü bir devletimiz var, herkes görevini, görevlerinin icaplarına göre yapması husus büyük önem kazanmıştır. Aklı selim düşünenlere ve buna göre hareket edenlere selam olsun.