Ülkemizin muhalefet partileri her yapılan ve yapılacak olan eserler öyle bir muhalefet ediyorlar ki inanamıyorum

 

  1. Ülkemizin muhalefet partileri her yapılan ve yapılacak olan eserler öyle bir muhalefet ediyorlar ki inanamıyorum. Mesela Kanal İstanbul’a ‘Yaptırmam, yapılırsa da hiç para ödemem, ödenenleri (artık kenar mahalleliler dahi çok kibar konuşuyorlar) Ama sebebi çok güzel anlaşıldı 10 gün kadar önce Sayın Mustafa Sarıgül Amerikan Başkanı’nı konuşmalarını, Türkçe’ye çevirerek, canlı görünüşünü de yayınladı. İktidarın önünü kesmek için muhalefet partilerine büyük yardımlar yapılacağını, yapılmakta olduğunu. Bu durum sonrası ne büyük engellerle karşılanacağını üzüntü ile izliyorum.
  2. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılına yaklaşmakta olduğumuz bu günlerde tam bir otorite ile yönetildiğini bu ilkede 81 yaşında bir vatandaş olarak çok daha iyi tahlil edebiliyorum. Gerek sivil meslek ve gerek Gökçeada gibi bir yerde 25 yıl memuriyet hayatımda bunları çok güzel yaşadım. Ülkemizin ileri gitmesini engelleyen mevcut hükümetlerin de gücünün üzerinde kronikleşmiş. Mesela 1956 yılı 6-7 Eylül olaylarında Özel Harp Dairesi’nce hazırlanan ‘Selanik’te Atatürk’ün evine bomba atıldı’ denip İstanbul’daki azınlıkların dükkanları, iş yerleri yağmalandı. Gümrük kapılarımız yolgeçen hanı gibi idi.
  3. Sayın İşte Çanakkale Gazetesi’ne 2020 yılı 7 Temmuz’da uğramıştım. Sayın Yazı İşleri Müdürü Mine Hanım bana bir köşe açıp yazılarım için teklifte bulundu. İnsanlarımızın doğru haberlere ne kadar ihtiyacı olduğunu geçmiş hatıralarımda anlatırken o günün genel durumu da aydınlanıyordu. Mesela 1960’lı yıllarda bir hacı tanıdık tebrik edelim dedik. Bizim hacılık sınırda kaldı buna benzer köşe yazılarım, değerlendirilmiş olacak ki, 23 Haziran 2021 Çarşamba Boğaz Medya Facebook sayfasına 1 milyondan fazla kişi erişim sağladı (Türkiye’de her 80 kişiden biri) istatistikle son 28 gün 25 Mayıs- 21 Haziran. Erişebilen kişiler 1.053.395, gönderi etkileşimleri: 197.676, sayfa beğenmeleri 588. Tüm Destekçilerimize gösterdikleri ilgi için teşekkürü borç biliriz. Haber Merkezi yazısında ben de kendime bir paye çıkardığımı kıymetli izleyicilerime arz ederim.