4 Haziran 2021 Cuma 08.00 TV haberlerinde Sayın Mustafa Sarıgül; Amerikan Başkanının Türkiye de iktidara karşı muhalefet partilerine ödenmek üzere

 

  1. 4 Haziran 2021 Cuma 08.00 TV haberlerinde Sayın Mustafa Sarıgül; Amerikan Başkanının Türkiye de iktidara karşı muhalefet partilerine ödenmek üzere bütçeden ödenek ayrıldığını daha öncekilerin devamı olduğu TV ekranı Başkan Biden’in konuşmalarını Türkçe alt yazılarla geçtiği ekranın diğer yarısında Sayın Mustafa Sarıgül’ü gösterdiği. Allah razı olsun senden dedim inşallah Allah sana bu devletin önemli görevlerinde görevler nasiplendirsin.
  2. Bizler 65 yaşını doldurmuş kişilere diğer illere ülkelerin yaşlılarına göstermiş olduğu saygınlıklardan Sayın TC Bakanlar Kurulunca 65 yaş üzeri vatandaşların taşıtlardan faydalanmaları hususunda Belediye Başkanlığı Ulaşım Hizmetlerince kart verilmiş olup Devletimizce hesaplanmış belediyeye kişi başı ödenek tahsis edilip ödediği ama her nedense çok az şoförün biz yaşlılara antipatik davrandığı adımızın bedavacılara çıktığı bedavacılara çalışıyoruz hani neredeyse şehitler diyarı gelen yabancılara ne  şehitler diyarı be bedavacılar diyarına çevrilmek üzere iken (Corona Virüs imdada asli görev olarak yetişti). Ben ilgili ulaşım hizmetlerine telefon ettim. Bedavacılar diye hakaret gördüğümüzü ve şehitler diyarı imajı bedavacılar diyarı olarak değişmek üzere dediğimde biliyoruz sen bize plakasını bildir dedi. Ben ispiyoncu değilim o adamı kapıya koysanız  en fazla ben üzülürüm onun da bakmakla yükümlü olduğu kişiler var dedim.
  3. Anneler Derneği bizleri 40 kişilik grup Bodrum’a götürdü. Çok modern havuzlu otel üçüncü gün şirketten minibüs kiralandı. Epey gezdik. Turgut Reis ilçesinin pazarı varmış ben hanımla belirlenen vakit geçirirken İstanbullu vatandaşlarla tanıştık bu konu açıldı. Eyvah İstanbul’da yaşlıların adı sabunluk olmuş. Bazı şoförler aha bir mezarlık kaçkını daha diyorlarmış. Biz Çanakkale yaşlıları yine çok ucuz atlatmışız. Dönüşte iki rekat şükür namazı kıldım. 9 Ağustos 2020 Pazar İşte Çanakkale gazetesinde 11’nci sayfada 65 YAŞ ÜSTÜNE BEDAVACI MUAMELESİ REVA MI? Köşe yazıma yasaklanma neticesi Valiliğimizce oluşturulan 112 Vefa Destek Grubunun biz yaşlılara bütün hizmetlerimizi Cumartesi, Pazar Bayram demeden yerine getirdiği TRT haberin Çanakkale haber muhabiri Sayın Altuğ Acer tarafından TRT haberlerinde yayınlanmış olduğunu aklı selim akıl sahiplerinin bilgilerine arz ederim.