1 24 Mayıs Pazartesi bana bir telefon geldi eyvah! Türkiye’de çok büyük bir uyuşturucu trafiğinin döndüğünü daha önce devlet görevi yapan kişilerin çocuklarının olsun Sayın Mehmet Ağar gibi daha önce


 
1 24 Mayıs Pazartesi bana bir telefon geldi eyvah! Türkiye’de çok büyük bir uyuşturucu trafiğinin döndüğünü daha önce devlet görevi yapan kişilerin çocuklarının olsun Sayın Mehmet Ağar gibi daha önce yapmış olup, bizler canımızı hiçe sayıp mafyaya karşı büyük mücadele verdik dediklerini (hala unutmayıp, hatırımdadır) şimdi henüz yakalanmamış olup, devamlı bir yerlere mesaj atıp ‘Sayın Ağar’ın tetikçisi idim, birçok olaylara karıştım’ ilgisi olmayan kişileri de suçlayıp Habertürk TV kanalı Sayın İçişleri Bakanımızı davet edip saat 21.00’de Sayın Kübra Par’ın yöneteceği 4 adet tecrübeli gazetecinin ortalıkta dolaşan çok büyük suçlayıcı, dedikodu haberlerin açıklanması hususu başladı.
2 Sayın İçişleri Bakanımız kendinden emin son derece yüzünde tebessüm ile eski Türkiye’deki durumun özetini gözler önüne seren Hürriyet Gazetesi’nin büyük puntolarla Türkiye’yi mafya idare ediyor. Hemen o günleri hatırladım. Kafama takılan birçok hususta da aydınlandım. T.C.’nin üzerinde karanlık bir gücün çöreklendiğini, çok olumsuzluk arz eden görevleri yönlendirdiğini, mesela 1970 yılı ortalarında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nda en küçük memur-en yüksek memur arasında 14 kat fark gösterge 70-1000 arasında o yılın kat sayısı ile çarpılıyor. Şoför isterse Sorbon Üniversitesi’ni bitirsin giriş derecesi 15. Derece. Daha sonra duyduklarım Balıkesir’de emekli inşaat mühendisi Şevket Bey ‘Bizde 3 adet araç var 13 adet şoför işçi statüsünde daire amirimizden fazla maaş alıyorlar’ diyordu. Öyle tutarsız şeylerle karşılaştım ki mantık harici o gece aydınlandım.
3 Eskiden ‘Sen benim kim olduğumu biliyon mu’ dediğinde onlara bütün yasaklar hariç. Ama şimdi bazı partilerin il temsilcileri gizli yerde yasak olan kumarda yakalanmamak için ikinci kattan atlayıp bacağı kırıyorlar. Cezayı da yiyor. Sayın Bakanımız o gece muhalif ve ön yargılı ortaklıkta dolaşan bütün haksız dedikoduları dobra dobra soran 4 adet gazeteciye herkesimi aydınlatacak ve Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü kanunları çerçevesinde aydınlattı. Devlet yönetiminin de güçlü kadrolarla yürütüldüğünü, kim olursa olsun en küçük bir kayırma olamayacağını 81 yaşında bir vatandaş olarak çok güzel anladım. Anlıyanlara ve aydınlananlara selam olsun.