Çocuktum Salacak Canavarı’nın idam edildiğini çok iyi hatırlıyorum.

1 Deniz motoruna aldığı bakıcı kadını ve sanırım 2 adet kız çocuğunu gezdirme esnasında kadına cinsel tacizde bulunma neticesi kadını ve çocukları öldürüyor ve Salacakta meydanda asılıyor. Bütün halkımız da oraya gidiyor. 1950 yıllar olabilir.
2 Talat Aydemir 2 defa darbeye teşebbüs ediyor. Birincisinde Sayın İsmet İnönü Başbakan, ‘Kan dökülmesi ve senin bu yaptığın hiçbir işleme tabi olmayacak’ diyor o da ‘Sayın İnönü sözünün eridir’ deyip her şey normal iken ikinci teşebbüsünde artık radyo evleri tutulmuş, planlar gerçekleşecek. Unutulan bir yerden Sayın Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay’ın Etimesgut Radyo Evi’nden ‘Dikkat! Dikkat! Bütün birlikler derhal kışlalarına’ demesi ile planın bozulduğunu yazdığı kitabından okumuştum. Onun asıldığını en son olarak biliyorum.
3 Adam birini öldürüyor, genç kadını cesedi yakıp, gömüp üzerine beton döküyor. 23 yıl ceza yine de az olup çoğalması düşünülüyor.
4 Adam tasarlayarak 21 Haziran Salı saat 20.04 benzin dökerek yakıyor. Sarhoş olarak yakalanıyor. Aileler arası imiş kızıp yaktığı, ben hiç öyle düşünmüyorum biri bana benzinleri veriyor bir şişe rakıya bu işi yaptığına. Bu pahalılıkta benzine para mı verecek? 87 saat sonra söndürülebiliyor o kadar ormanın esas sahibi canlılar yanıyor. Yakandan en küçük bir bahsedilme yok. Boyuna hükümet devlet suçlanıyor. Bu kadar hava uçağı, yangın söndürme helikopteri, polis TOMA’ları, Jandarması, Orman işçileri, Sayın İçişleri Bakanı, Orman Bakanı  bu kadar uğraş, bu kadar televizyon yayınlarından naklen yayınlar. Eyvah en son uçak ve helikopterlerin kiralık olduğu, ormanı yakan için bir tek kelime yok. Her gün de görüyoruz bir çok yerleri en normal yağmurlarda su basıyor. Seraları, tarlaları, iş yerlerini, evleri, alt katları bir insan boyu seller basıyor. Araçlar sürükleniyor, 3-4 kişi ölüyor. Geçen sene 28  Temmuz’la başlatılan yangın neticesidir bunlar yağmur yağıpta bir haftada düzenli olarak inecek sular 2 saatte inip bunun artık kara kargalar dahi farkında ama muhalefetten bir tek ses çıkmıyor. Kim bunlar geçen sene hergün en az 20 yangın çıkarılıyor. Hep devlet suçlanıyor, yok söndürme araçları. Fakat Allah’ın yatsısı epey uzun sürüyor ve her türlü hususta sonuç hiç noksansız yerine geliyor bundan kimsenin şüphesi olması. Selamlar…