Okurlarım maalesef ülkemiz 39 senedir dış ülkelerin çok büyük destekleri ile PKK ve buna benzer örgütlere Türkiye’nin gelişmesini önlemek için eylemler yaptırarak yıllardır şehit vermişizdir.

 

  1. Sayın muhterem Hanımefendi ve Beyefendi okurlarım maalesef ülkemiz 39 senedir dış ülkelerin çok büyük destekleri ile PKK ve buna benzer örgütlere Türkiye’nin gelişmesini önlemek için eylemler yaptırarak yıllardır şehit vermişizdir. Bu şehit vermeler çok önceki yıllara da dayanır. Evet, 2022 Eylül ayı lehte ve aleyhte her gün sayamayacağımız derecede olaylar yaşamıştır. Kahraman ‘’Milli Güvenlik Sınıfı’’ tarafından son derece başarılı görevlerin yerine getirildiği hemen her gün saldırı halindekileri etkisiz hale getirmelerine rağmen 13 Eylül Salı 4 adet şehidimiz olmak üzere hele helikopter ile göreve gitmek üzere helikopter yanından babasını arayarak helallik talep edip ayrıca çok yakın olanları da arayarak helallik isteyen ve daha sonra helikopter kazası sonucu şehit olan demek ki malum olmuş. bunlar ilahi rızaya ermiş kişilerdir.
  2. Vaktim olup hep şehit haberlerinde şehitler ölmez vatan bölünmez nidaları yükselir. Manevi şiirlerde ey şehir oğlu şehit geze evet Allah tarafından şehit olanın yine bir şehit namzedin anne karnında 6 aylık bir cenin veya bir veya iki yaşlarında erkek oğlunun bu ülkenin devamına esas bir gerçek olduğu çok önceki yıllarda yazılan bir şiirden de anlıyoruz. Kara çadır ismi tutar/Martin Tüfek Pas mı Tutar/Ağlayanın anam bacım/Elin kızı yas mı tutar/Tarlalarda biter kamış/Uzar gider vermez yemiş/Şal yemende can verenler/Biri Memet biri Memiş/Yemen yolu çukurdandır/Karavana bakırdandır zenginimiz bedel verir/Ölenimiz fakirdendir.
  3. Evet dün 27 Eylül Salı haberlerde Mersin’in Mezitli ilçesinde polis evi nöbet kulübesine 2 kadın terörist tarafından tabanca ile saldırıp daha sonra makineli tüfeklerle kahraman polis memuru Sedat Gezer’in karşılık vermesi neticesi ve bir polis memurunun da yaralanması orada olaya şahit olan 6 kadar vatandaşımızın açıklamaları sayın şehidimiz kendini feda etti. Ama çok büyük faciayı önledi dediler. Sayın Ağrı belediye Başkanı Kürt kökenli savcı Sayan TV haber kanalına çok değerli açıklamalarda bulundu. 2023 seçimlerinin basit olmayıp bir Çanakkale, bir Eylül, bir 15 Temmuz, buna benzer durumların yaşanmamasına esas bir dönüm noktası olup, acılara son verilmesi talebinde bulundu. Evvel ki akşam Sayın Meral Akşener Mersin’de esnaf ziyaretinde çocuk kucağında bir vatandaş söz vermiştiniz ilgileneceğim diye BB mersin Belediyesince işine son verildiğini ama korumalar şahsı hemen uzaklaştırdılar. BB Başkanlığı insanları işten atmamış oluyor, anlamak çok güç. Anlayanlara selam olsun.