Bugün 10 Nisan Çarşamba sabah 09.00 haberlerinde Bursa’da cezaevi servisine geçerken 07.40 sularında direğin dibine bırakılan EYP (el yapımı patlayıcı) uzaktan kumanda ile patlatılıp, cezaevi infaz

 

  1. Bugün 10 Nisan Çarşamba sabah 09.00 haberlerinde Bursa’da cezaevi servisine geçerken 07.40 sularında direğin dibine bırakılan EYP (el yapımı patlayıcı) uzaktan kumanda ile patlatılıp, cezaevi infaz memurlarından üç çocuk babası resmi kıyafetli ve özel terbiye alınmış saç ve sakal traşlı Cengiz Yiğit şehit olmuştur. Ve cenazesi hazırlanarak memleketi olan Ağrı’ya yolcu edilmiş olup, Türkiye’mize karşı son derece alınmış baskılar uygulanmaktadır. İsveç’te aşırı sağcı biri Kuran-ı Kerim’leri devlet koruması altında yakmakta ve bugün de 21 Nisan Perşembe yine Finlandiya’da korumalar, korumasında aynı şey uygulanmaktadır. Ayrıca ve Gaziosmanpaşa’da Türkiye Gençlik Vakfı’na bir kadın tarafından patlayıcı bırakılıp patlatılmış olup tesiri az olup ölü ve yaralı olmamış etrafta hasar oluşmamıştır. Daha sonraki haber geçişlerinde Şanlıurfa’da iki pkk’lı metropollerde kanlı saldırıda bulunmak üzere hazırlık içinde jandarmanın aldığı istihbaratı bilgileri sayesinde patlayıcılarla birlikte yakalandıkları ve kendilerine yataklık yapıp patlayıcıları kendilerine teslim eden yedi kişi yakalanmışlardır. Önceki saldırıların failleri tespit edilmiş olup çok yakında yakalanacaklardır.
  2. Bugün 23 Nisan bayramı şenlikleri büyük yeniliklerle ve Atatürk Kültür Merkezi’nde devam ederken. Daha önceki zamanlarda da dini ve resmi bayramlarımızı zehir eden hainlere bugünde hazırlık içinde bulunanlara yapılan operasyonlarda elli dört kişi etkisiz hale getirilip aybaşından beri iki yüz kırk üç kişinin etkisiz hale getirilmiş olduğu ve girilemez denilen yerler tamamen temizlenerek oralarda karakollar tesis edilmekte oldukları tamamen kontrolümüz dışında hiçbir yerin kalmamış olacağıdır. Ayrıca bu harekatta şehit olan üçüncü şehidimiz de memleketi olan Malatya’ya uğurlanmıştır. Kahraman milli güvenlik güçlerimiz olan askerimiz, polisimiz ve istihbaratçı mit güçlerimiz gece gündüz fedakarca vatanımız tehlikelerine karşı mücadele vermektedir. Tam bir devlet terbiyesi disiplini içinde hareket edip ülkemizi korumaktadırlar. Öyle anlaşılıyor ki devletimizin güçlü bir devlet oluşu bizleri bütün tehlikelere karşı korumakta olup ülke insanlarımız büyük bir rahatlık içinde ramazanını da büyük bir ibadet ve coşku içinde geçirmekte olduğundan çok güzel geçiyor. İnşallah corona hastalığı da etkisini kaybetmiş olup iki bayramı birden yaparız. Havaların ısınması ile pahalılıkta yavaş yavaş etkisini kaybetmektedir. Geleceğimize umutla bakıyorum selamlar. Bizde ki terör sona ermekte fakat Avrupa ülkelerini bu hastalık sarmakta Fransa’da sarı yelekliler vs. baş göstermektedir. Çok yakında ülkemiz bu hastalıktan tamamen kurtulacaktır.