İddialarımda hiç yanılmadım, aynen devam ediyor. İnsanoğlundan 5-6 gömlek daha üstün hüner, beceri ve kabiliyete sahip Tanrı’dan aldığı emirleri harfiyen yerine getirecek nitelikli Corona.

İddialarımda hiç yanılmadım, aynen devam ediyor. İnsanoğlundan 5-6 gömlek daha üstün hüner, beceri ve kabiliyete sahip Tanrı’dan aldığı emirleri harfiyen yerine getirecek nitelikli Corona.
40 yıl Kuran-ı Kerim’in Türkçe açıklamaları kısmını günde 10 sahife okudum. 5-6 gün seyahate çıkmışım, gelince 50-60 sayfayı tamamladım.
YORUM: Lokman süresinde Lokman Hekimoğlu’na bak oğlum başkalarına karşı yapacağın iyilik veya kötülük bir hardal tanesi kadar bile olsa karşısında mutlaka çıkar diyordu.   
2 Ekim 2018 Cemal Kaşıkçı Suudi Arabistan Büyükelçiliği’ne girdi çıkmadığını nişanlısı açıklayınca eyvah Türkiye aleyhine çok büyük bir hainlik ortaya çıktı. Allah katında mahlukatın en kötüsü kafirler, zalimler, hainler ve nankörler olduğu ve bunlara hiçbir zaman geçit olmayacağıdır. Türkiye’nin imajı çok kötülenecekti.  O zaman ben bir yetkili olsam 5 sene haccı yasaklarım düşünmüştüm, ama hac,  umre ve islam dininin hassas noktası ne oldu? 2020 Corona sayesinde bütün ülkelere kendileri yasakaldı, çok az model bir grup tarafından hac farizesi tamamlandı ve kaçak giren 15 kişi kadar grup cezalandırıldı ve böylece ana gelir kaynağını kendileri yasakladı.
İran 2020 yılının ilk günlerinde 180 kişilik Uhrayana uçağını vurdu, tam meydana çıkacak, kendini ifşa etti, yanlışlık oldu diye. T.H.Y geçenlerde İran’a hava yolculuklarını kaldırdı.
Hollanda 27 yıl kadar önce kendisinin koruması altında bulunan Boşnak’ları katil Sırplar’a adeta teslim ederek çok büyük katliam yaşanmasına neden oldu. Son günlerde İngiltere 5 ülkeden gelecek hava yolcularına mutlaka 14 gün karantina uygulanacağına Hollanda dahil 3 ülke daha ekledi. ABD birçok ülkeye yaptırım vs. gibi bazı ülkelerde insanların açlıktan ölmelerini hiç sayarak ve PKK, YPG gibi bazı terör örgütlerine destek vererek, çok büyük ölümlere sebep olduğundan ölülerini gömecek mezar bulamayıp, TIR korselerinde biriktirdiği ve buna benzer birçok ülkede 2 gün önce Corona’dan ölüm sayısının 758 bin 119 olduğu yönünde açıklamalar yapılmıştır. Türkiye başından beri mazlumun yanında İslam dininin en büyük temsilcisi olarak hakkı, adaleti yerine getirdiğinden Corona’dan en az zarar gören ülke olmuştur. İnşallah Corona’nın asli görevleri tamamlandığında nasıl geldi ise, öyle yok olup gidecektir.