Allah’a şükürler olsun bu günlerimize aklı başında olup şöyle bir geriye baktığımızda bu günlerimizin hakikaten çok büyük aşamalar neticesi sonucu gelinmiş olduğudur.

 

  1. Ama nerede ülkeye muhalif olanlar çok sık problemler çıkarıyorlar. Eğer bu iktidarı yönetenler yerine geçmiştekiler olsa idi Allah korusun olurduk. Akıbetimiz hiçte iyi olmazdı.
  2. Daha henüz 7 yıl önce Cumhuriyetimizin Savcısı makamında makam elbiseleri içerisinde 40 yaşlarında Mehmet Selim Kiraz şehit ediliyor. Bu olay Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine meydan okumadır. Bu cinayeti işleyenler çok büyük bir rahatlık içinde hainlik kan dolaşımımız içine girmiş adeta. Hatta devler dairesinde çalıştığım yıllarda beraber mesai eyleyip sevip saydığım kişilerden bazıları kendisinde hiç önemli bir işi yok batsın bu devlet diyordu. Çalışan hizmetlilere bu paraya bu kadar çalışılır çalışmayın diyordu. Adamın işi olursa hemen caddenin yan karşısında hükümet binası kaymakama iki evrak götürüp imzalatacak. Haftada iki günde varsa postaneye evrak postalayacak. Bunlar hemen karşı kahvehaneye biri dedi hep beni eziyorsun. Burasını hep ben bekliyorum. Bir gün dedim iki evrak götürmek ezilmekse tamam onu da ben götürürüm. Sen hiç üzülme dedim. Bunlar birazda torpilli idi. Devlet düzeni diye pek bir şey kalmamıştı eski yıllarda.
  3. Çok iyi bilinmelidir ki 15 Temmuz 2016 TC Devletimizin en büyük dönüm noktasıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız hain timin önünden geçti. Kendisi de farkında olmadı o an için timin gözleri kudret tarafından perdelendi. Daha sonra nasıl göremedik önümüzden geçtiğini deyip çok ah vah ettiler. Allah fırsat vermedi. Hala canlanmaya çalışıyorlar.
  4. Ben gazetede köşeye yazı müsveddeleri hazırlıyorum. 8 adet civarında Doyum Pidenin çarşı durağında inip yürüyerek gücüm o kadar. İş Bankası yanında Uzay Taksiye geliyorum artık alıştık taksiye biniyorum. Boğaz Medya Grubuna basılmışlardan ikişer adet alıp hemen müsveddeleri verip anında yola devam. Taksi Sarımor ikametim olan yere getiriyor. Bu defa adı Nuri imiş şoförün pahalılık şu et su arkadaş be dedim. Bana yaşadığımı anlatma eski iktidarlar sırf oy için Türkiye’yi bozuk para gibi harcadılar. 70 sente muhtaç ettiler deyince tamam abi dedi. 1992 seçimleri Manisalıyım tütüncü köylüler çok Mesut Yılmaz geldi. Tütüne 31,5 lira boş fiyat dedi. 2 gün sonra Demirel geldi herkesten 5 lira fazla 36,5 dedi. Şapkalar havalarda uçuştu çok haklısın dedi. Bana o günleri hatırlattın dedi.
  5. Yine de 6 kere gittim 7 kere geldim denildi. İyi veya kötü yine de çok daha kötülerden iyi idare edildik selam olsun.