• DOLAR %
  • EURO %
  • G.ALTIN %
  • BİST100 %
  • BITCOIN %
  • ETHERIUM %
Hanife Berrin Özçelik

Tüm Yazıları

Hanife Berrin Özçelik

Hanife Berrin Özçelik, Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Kimya bölümü mezunu olarak yıllarca Türkiye’nin çeşitli okullarında kimya öğretmeni olarak çalıştım. Son olarak temmuz itibariyle Merkez Çanakkale Anadolu Lisesinden emekli oldum. Uzun yıllar öncesi üniversitede aldığım Kuantum Eğitimimi geliştirerek Bilinçaltı konusunda yaptığı başarılı çalışmalar yaptım .NLP ve HİPNOZ ve Regresyon eğitimleri bunlardan bir kaçıdır. Bu yaptığım çalışmalar öncelikle bana olumlu dönüşleri oldu .2021 yılı yılın en iyi yaşam koçu ödülü aldım. Şu anda resmi olarak açmış olduğum Yaşam Terapisliği Ofisinde danışanlarına başarılı hizmet vermekteyim.

Su Akar Yolunu Bulur!

Aşk, iş ve genel olarak hayatımız, çoğu zaman gitmelerini istediğimiz yöne gitmez ve bu bizi kaybolmuş, hayal kırıklığına uğramış, yenilmiş ve anlamsızmış gibi hissettirir.

Hücrelerinizi Dans Ettirmek İstermisiniz?

Sevdiğiniz bir şey için heyecanlandığınızda doğal olarak gelen neşe enerjisi gerçekten çok güçlüdür.

İnsanların Ne Sundukları Önemlı Değil

Her şey bizim neyi kabul ettiğimizle ilgili.

Ya Değişirsiniz Ya Her Şey Tekrar Eder!

Değişmek için anahtarları etkinleştirene kadar deneyimlerimizin kalıplarını tekrarlayacağız.

Kalbinin Dinlenebileceği Bir İnsan Bulabilirmisin?

Kalbinin dinlenebileceği bir insan bulunsun

Aura Renkleri Ve Anlamları

Güzel bir cumartesi gününden gönül dostlarıma selam ve sevgiler Bugün ilginizi çekeceğini düşündüğüm bir konuyla sizlere konuk olmak istedim.

Neden Bazı İnsanlar İyileşemiyor?

Bazı  tıbbi sezgisel hekimler bazı insanların neden iyileşmediği konusunda benzersiz bir bakış açısına sahipti. Herkesin iyileşmek istediğini düşünürdü.

Başaracaksınız!

Değerli Gönül Dostlarım çok acı çektiniz çok üzüldünüz. Ama “O “ acının, geçmişten gelen acının, o çözümsüz durumun üstesinden gelebileceksiniz.

Vücudunuzdaki Negatif Enerjiyi Bırakmak İstermisiniz?

İstesekte istemesekte bazen girdiğimiz ortamlarda negatif yüklerle dolu hatta negatif enerji vermeye programlanmış olan insanlar olabilir.

Geriye Bakmaktaki Amacınız Ne Kadar Yürüdüğünüzü Ve Geliştiğinizi Görm

Her yeni gün geriye dönüp bakmak istediğinde değerli gönül dostlarım amacınız ne kadar büyüdüğüne şahit olmak, üstesinden geldiğin zorlukları, yendiğini görmek olsun.

Hatalarınızın Üstesinden Gelmenin Yolları

Olanları olduğu gibi kabul edin. Bir şey planlandığı gibi gitmediğinde, insanların inkâra başvurması aslında çok yaygın ve de hepimizin bildiği bir durumdur.

Egonun Kontrolünü Kırmak İçin 7 Adım

Alınmayı bırakın. Başkalarının davranışları geri çekilmek için bir sebep değildir. Seni gücendiren şey seni sadece zayıflatır.

Ruhunu Hafiflet Ve Mutlu Ol!

Hayatta içi boşaltılacak zamanlar vardır... Ruhunuzu boşaltın, tarihinizi yani geçmişinizi boşaltın...

Aklın Nasıl Çalışır?

Sevgili gönül dostlarım bugün sizlerle aklın çalışmasına ve hayatımızın akışına alan etkisini konuşalım istemisiniz? Öncelikle;

Kendinizi Affedin!

Bugün bildiklerinizi dün bilmediğiniz için kendinizi affedin.

Kimse Görmez Ama İyi Titreşim Çok Kötü Enerjiyi Gönderir!

Pek çok insan, insanların ve yerlerin kötü enerjilerinden korkar ve sonunda sadece kötü enerjilerin olmadığını, çok daha iyi ve üstün enerjilerin de olduğunu unutur: iyi enerjiler.

Taktığımız Maskeler

Ne zaman gerçeğimizi örtmek için bir maske taksak Olmadığımız gibi davransak aslında bunları insanları çekmek için yapıyoruz.

Krizler Sizi Siz Yapmak İçin Başlar!

Hepimizin hayatında zor zamanlar diyebileceğimiz günler vardır. Aslında bu zamanların bize verdiği mesaja neyi göstermek için geldiğine bakmak gerekir.

Düşüncenin Gücü

Havaya salınan her düşünce benzer titreşimleri toplar, enerji biriktirir ve artar, sonra gönderenin aslına  döner; bu yüzden düşüncenizde ve sözlerinizde pervasız olmayın.

Resmî İlanlar
Haber Arşivi
HABER İHBAR