Efsane bir Çarşamba gününden (Çarşamba günü, sağlıklı iletişim kurmada ve yeni ufuklar açmada olumlu enerjiler oluşturan şahane bir gündür) tüm gönül dostlarıma sevgilerimle,

Bugünkü yazımızda aklımızın bir köşesinde kalması bizim için faydalı olacak 13 dersi yazmak istedim!
1. ???Yaptığın iyilik her zaman sana geri döner. Belki başka bir zamanda, başka bir durumda, başka insanlar aracılığıyla, ama her zaman geri gelir.
2. ???Ne kadar iyi olursan ol seni sevmeyen biri her zaman olacaktır. Bu duruma alış insanları memnun etmek için değil kendin için yaşa….
3. ???Düşüncelerin duygularını, duyguların ise gerçekliğini yaratır. İçini değiştirirsen dışın değişir.
4. ?Her hatada, pişman olmak yerine öğrenmeyi seçenlerin ruhsal yükselişi bir basamak taşıdır. Affeden ,fark eden ve yoluna devam eden için her hata bir nimettir,.
5. Kusursuzluk ve kutsallık beklentilerini hiçbir insanın üzerine koyma. Bu sana ve başkalarına haksızlık, çünkü mükemmellik bu dünyaya ait değildir. Sizin gibi ışık ve gölge olan insanların iyi yanlarını alın.
6. İnsanları birleştiren sadece sevgi bağları değildir. Öfke, nefret ve kırgınlık aynı duyguyu kendi aralarında besleyen ruhlar arasındaki bağlantıdan da sorumludur. Yani olumsuz etkilerden kurtulmak istiyorsan unut ve affet.!
7. ?En iyi korumanız sevgi, bağışlama ve empati dolu bir kalptir, çünkü size nelerin ulaşabileceğini belirleyen titreşiminizdir.
8. ?Yolunuzdan kesişen zor insanlar öğretmeninizdir ve her zorlukla birlikte alınacak bir ders vardır.
9. Hayatınızda tekrar eden olumsuz olaylar, henüz öğrenmediğiniz dersleri taşır.
10. Ceza veya ödül yoktur, sadece sonuçlar vardır. Her eylem bir tepki getirir.
11. Sevgi, tanıma, hayranlık, cevaplar, dışardan aradığın her şey zaten içindedir.
12. İnişler ve çıkışlar hayatın bir parçasıdır. Neşeli anların tadını çıkar, ama sonsuz olmadığını kabul et. Acı çektiğin zamanlarda sabırlı ol, çünkü onlar da ebedi değildir. Hayat hareketten ibarettir..!
13. ?Dünyaya verebileceğiniz en iyi katkı içsel reformunuzdur, çünkü değişip yükseldiğinizde tüm gezegenin ruhsal yükselmesine katkıda buluşmuş olursunuz.
MUTLU ÇARŞAMBALAR dileklerimle kendinize sevgi ve aşkla bakın, selam ve sevgilerimle,
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM...
SİZİ SEVİYORUM…