Efsane Cuma gününden tüm gönül dostlarıma selammmm...

Bugün sizlerle frekansımızı yükseltmek dolayısıyla enerjimizi yükseltmek için neler yapabiliriz onları yazmak istedim peki merak ediyorsanız buyurun efendim;
1-En büyük sıkıntılı zamanlarında sessiz olmayı öğrenin: Kalp rahatlığı ve sabır krizlerde en iyi müttefikinizdir. Bu özelliklere hakim olmak ruhsal gelişiminizin bir parçasıdır. Ve sizi yükseltecektir.
 
2-Diğer insanları yargılanmaktan kaçının:
Dış dünyayı algılama biçiminiz iç dünyanızın bir parçasıdır. Başkaları hakkında kötü konuştuğunda, kendin hakkında kötü konuşuyorsun demektir. Onlara zarar verirsin ve kendine zarar verirsin Bu yüzden onları sev ve kendini sev!
 
3-???En keyif aldığın şeylere odaklan: direndiğin şey israr eder. Negatife odaklanırsan negatifi büyütürsün. Pozitiflere odaklanırsan sen de büyürsün. Peki sen neyi seçerdin?
 
4-???Sessiz olun, kavga etmek kötü değil, ama bunun sadece bir sınav olduğunu unutmayın: Eski ameller için eski borçları ödüyorsunuz. Bu yüzden kabul et ve akışına bırak. Ayakta durdukça, sakin ve kabul edersen, karmanı o kadar temizlemiş olursun.
 
5-???Umutlu olun, gerçek görünen şey sadece hayal gücünüzün ürünü olan kötü bir düşüncedir. Değiştir!
 
6-Düsünceler şeylerdir. Gerçeklik, düşünceniz ve kolektif düşünce ile yaratılır. Fikrini değiştir ve gerçekliğin değişsin.
 
- Affet, Serbest Bırak: Zor olabilir ama gereklidir. Bu olumsuz duygular karma döngüsünü sürdürür.
 
7. Her zaman olumlu konuş: Kelimeler aynı zamanda kendi gerçekliğini ve başkalarının gerçekliğini şekillendirir.
Sözlerine dikkat et pozitif ol her kelimeyi çok iyi seç!
 
8-Günde en az iki kez meditasyon yapın (5 dakika harika bir başlangıç olur): Zihni sakinleştirmenin ve ruhsal varlığınızla iletişim kurmanın en iyi yoludur.
 
9-Kendiniz ve tüm sevdikleriniz için hoş durumları gözünüzde canlandırın:
Aklınızda ne varsa gerçekliğinizde ortaya çıkar. Kendiniz ve sevdikleriniz için bu gerçekliği yaratın, mutluluk yaratmış ve dharma ( Aydınlanma Yolu )katmış olursunuz.
 
10. Ne alırsanız alın Sevgi verin: Sevgi inşa eder. Sevgi iyileştirir. Aşk yeniden canlandırır. Aşk bir seçimdir, tepki değil.
Kendinize ve çevrenize aşkla ve sevgiyle bakın
Selam ve sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…