Efsane pazartesi ve yeni hafta ile birlikte tüm dostlarıma selammmm..

Yeni gün, yeni hafta ve yeni başlangıçlar diyelim mi?
Bunun için en önemli konulardan biri karar vermek ve başlamaktır.
 "insanoğlunun büyük gücü, karar verme yeteneğinde yatar" derler bu konunun üstadları . Verdiğimiz her karar, geleceği ve geçmişi değiştirmemize izin verir.
 
Ancak seçmek, taahhüt etmek anlamına gelir. İnsan bir seçim yaptığında, izleyeceği yolun hayal ettiği yoldan çok farklı olacağını unutmamalıdır.
 
Seçmek şu anlama gelir: "Pekâlâ, nereye gitmek istediğimi biliyorum". O andan itibaren dünyaya dikkat etmek gerekir. Çünkü bir karar bir dizi beklenmedik olayı tetikler.
Fakat bu sırada dikkat etmeniz gereken Kararınıza bağlı kalın – duygusal, profesyonel veya manevi alanda olsun; tüm karar ihtiyaçlarınız ilerlemeye istekli olmanızdır. Geri kalanı için, sizin elinizden tutacak ve size en iyi yolu gösterecektir.
 
 
Hayatlarımız ve yapmamız gereken değişiklikler için tam sorumluluk almamız gereken bir zaman gelir. DEĞİŞİM BİZİMLE BAŞLAR! Konfor alanımızdan çıkmalı ve ilk adımı atmalıyız.
 
Peki İlk adımı atma zamanının geldiğini derinden hissediyor musun? O dönüşüm ve evrim çağrısını içinizde hissediyor musunuz? Bu an, değişim şimdi. Gerçekte kim olduğunuzun uyanışını sonraya bırakmayın, böylece kaderinizde yaşamak olan her şeyi başarabilirsiniz.
 
? Kendinizi geçmişin acılarından, duygusal blokajlarınızdan ve bilinçaltınıza hapsolmuş sınırlayıcı inançlardan arındırmak ve duygusal acılardan kurtulmak ve yeni başlangıçlar yapmak için soruları olanlar yazabilirler.
işte şimdi tam da zamanı yeni gün ,yeni hafta ve yeni başlangıçlar hayırlı olsun dilerimle..
Kendinize ve çevrenize sevgi ve aşkla bakın
Selam ve Sevgilerimle
Mutlu pazartesiler ve yeni hafta dileklerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SIZI SEVİYORUM…