Hepimizin ayrı bir hikâyesi var çünkü hepimiz ayrı birer bireyiz. Ama acaba senin hayatında başrolünde kim var?

Hayatta önceliğin kimde? Düşünün lütfen!
Özsevginiz nasıl?
     Kendi hikâyeni yazabilmen ve bu hikâyenin başrol oyuncusu olarak oynayabilmen için başka zihinlerin tut­saklığından kurtulman gerekir.
Bunun başlangıç noktası da evrene soru sormandır. Evrene sorular sorarak benimle bağ kuracaksın. Ve önceliğini her zaman en üst sıralara koyacaksın. Böylece senin için en doğru yolu kendin bulacaksın.
 
İlahi düzen sizlerin sorularını cevaplamak üzere dizayn edilmiştir. Başına gelme­sini istediğin şeyleri “Nasıl, merak ediyorum, acaba?” şek­linde evrene sor. Evren hemen senin sorularının cevabını sana getirmek ve deneyimletmek üzere harekete geçecektir. İlahi düzen hiçbir sorunu cevapsız bırakmaz.
 
Aaa nasıl bu kadar zengin olabiliyor?
Acaba ben de mutlu bir aşk yaşayabilecek miyim? Sınavlarda derece ya­ panlar acaba bunu nasıl başarıyorlar? Mucizeleri acaba nasıl deneyimliyorlar, çok merak ediyorum...” gibi başına gelme­ sinistediğin şeyleri ilahi düzene sormalısın. Merak etme ilahi düzen en kısa sürede sana bunları deneyimletecektir.
Sorularını sorarken kalben inanmak şart tabiki .
Aklın başka dilin başka söylememeli!
 
Bir gün bilge, göletin başında oturmaktadır. Susuzluktan mahvolan bir köpeğin devamlı olarak gölete kadar gelip tam su içerken kaçması dikkatini çeker. Köpek susamıştır ama gölete her gelişinde sudaki yansımasını görüp korkar ve suyu içmeden kaçar. Sonunda köpek susuzluğa dayanamayıp kendini gölete atar ve kendi yansımasını görmediği için suyu içer. O anda bilge şöyle düşünür: “Bir insanın is­tedikleri ile arasındaki en büyük engel, çoğu zaman kendi içinde büyüttüğü korkulardır. İnsan bunları aşarsa, istedik­lerini elde edebilir.”
Hayatımızdaki istediklerimizi gerçekleştirmemizin önündeki en büyük engellerden birisi korkularımızdır. Ama şunu unutmayın ki çok hoşuma giden bir cümle var sizlerle de paylaşmak isterim. Hastalıklarla çözümleri kol kola geçermiş.
Yani sorun varsa çözüm de var
Bizim oralarda çokça olur ısırgan otu deriz, elini değdiğin an ”da elini ısırır amaaaaa yanı başında da ebe gömeci dediğimiz bir başka ot vardır. Bu otla da ısırgan otunun ısırdığı yeri oluşturursanız yanmanın geçtiğini görürsünüz.
İşte böyle hayatta her şeyin çözümü de vardır.
Korkularımızın da öyle. Korkuların sebebini ve de çözümü öğrenebildiğimiz en güzel yöntemlerden biri de regresyondur. Başka bir yazımda size regresyondan bahsetmek istiyorum  
 Peki şimdi düşün lütfen senin hayatının baş rolünde olan kim?
Farkındalığınızın yüksek olduğu güzel bir Salı günü olsun. Sağlığınız, huzurunuz, mutluluğunuz ve şükrünüz bol olsunnnn.
İlk şükürü ben yapayım.
Çok şükür bu yazıyla sizlere ulaşıyorum…
Sevgiyleeeeee ve Dostlukla
An’da kalın…
Kendinize ve çevrenize aşk ve sevgiyle bakın
Selam ve Sevgilerimle
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…
SİZİ SEVİYORUM…