Sayın çok aziz ve kıymetli okurlarım, işte sizlerin de çok büyük değer vereceğiniz ve zevkle izleyeceğiniz.  


 
1- Bugün 17 Eylül pazar İstanbul B.B Başkanlığı'nın Maltepe İstanbul'da bir park yerinde geniş bir sahada düzenlediği ve İstanbul halkının da çok büyük bir ilgisine  mazhar olan ve bu yıl 3.sü düzenlenen  Ulugazi Yağlı  Pehlivan güreş festivaline çok azı müstesna tam 64 başpehlivanımız iştirak etmiş olup protokolde Sayın başkan Ekrem İmamoğlu Kırkpınar efsane güreş ağası Seyfettin Selim ile ülkemizin birçok güreş ağasının iştirakı ile 33 çift başpehlivanın kol bağlayarak ve salavatlanarak  çayıra salınmışlar.
İncir ağacından oklava mısır ucunda baklava olmaz
Pehlivan pehlivan paça koparsan boyunduruk çeker
sanma vurursan yanbaş yapar.
Kündeye alırsan topuk keser kılçık yapar.
Alta düştüm diye yerinme  üste çıktım diye sevinme
El elden üstündür taa arşı alaya kadar
 
denilip güreşler yüzyıldır değişmeyen kurallar içinde peşrevlerle başladı. Hele bir zamanın meşhur Emin'in  Başpehlivanlık havaları ile başlatılan güreş çok büyük ve tam bir ULUGAZİ sürprizleri ile güreş oyunları ile mağlubiyetleri sonucu Çeyrek finale Antalya bölgesi  grubundan kimse kalmadı. Böyle dualı birçayırdan daha ziyade zelzele bölgesine en çok yardım olan İZMİT KOCAELİ'nden pehlivan kaldı. En süprizi Sayın Belediye Başkanımızın Pehlivan Abdullah GÜNGÖR finale kaldı. Hadi böyle kıran kırana güreş kayırma oldu deyin tavuk bile su içer. Allah'a bakar derler, bende küçüklükten şartlanmışım.Allah'ım gökyüzünde olduğu ve sonuç büyük bir son derece heyecan sonunda geçen yılda bu güreşi kazanan Hüseyin Gümüşalan Altın Kemerin sahibi oldu. Seneye kazanırsa 3 yıl kemerin daimi sahibi olacak inşallah. Parayla olmayacak şekilde güreş Atamıza layık çok güzel sonuçlandı. kazananlara hediyeleri dağıtıldı.
2- Sonuç veriyorum: Sayın İmamoğlu  görevinde başarılı olmuş, başarısız olmuş çok ayrı yalnız 2 sene önce İlimiz Türk Anneler derneğinin düzenlediği Mudurnu Termal Otel gezisinde bulunduğumuz otele 2.gün Sayın İstanbul B.Başkanlğının 57 kişilik aileleri ile birlikte 114 kişilik belediye ait 3 otobüs eşliğinde Kıbrıs gazilerine 3 gün 3 gecelik bütün masrafları belediyeye ait karşılanması maneviyata çok değer vermesi beni son derece mutlu etti. O insanlarla dostluklar kurduk, tanış olduk, Allah dinine imanına  büyüğüne devletine, devlet büyüklerine saygı duyanlara mihnet ve şükranlarım arzolur.