2 sene kadar daha evvelde yazmıştı ilimizin onur ve gururları diye ve borsaya kote olmuş işlem görüyor.

 

  1. Birçok Büyükşehir unvanını almışlar da dahi henüz borsaya kote olan şirketleri mevcut değil birincisi ‘’Akçansa Çimento’’ ana maddesi son derece sağlam minerallerden teşekkül etmiş İspanya’da ana dağıtım deposu mevcut olup bütün Avrupa’nın en sağlam binaları ve en güvenilir çimento üreticisi ve ‘’Dardanel Gıdayı da ülkemizin ve ilimizin uyuyan güzeli’’ ve buna benzer bazı ana başlıklı yazılarımı güvenlik görevlisi ve telefon santraline bakan Sayın Şengül Hanıma bıraktım. Davet olunursam dedim çalışmalarımız istihdam vs. bilgilerinizi yerinde alıp yayınlayacağımı söyledim. Ben Sayın Niyazi Beyin asistanı Perihan Hanıma yazılarımı verir bilgilerinizi söylerim demesi üzerine bayram sonu seni davet eder.  Niyazi Beyle ve çalışmalar ve diğer konular hakkında görüştürürüm dedi.
  2. Türkiye’mizde Sanayi Odaları Başkanları helal olsun çok başarılı çalışmalar yürütmekte olup bu sene ikincisi düzenlenen Türkiye’de başarılı ilk 500 sanayi şirketinden Dardanel Gıdanın 132’nci sırada değer iki şirketin de ilavesi ile ilimizden 3 şirketin 500 şirket içinde dahil olunmasıdır.
  3. Türkiye’mizin her gün çok başarılı görevlerde bulunmakta olduğudur. İnşallah 2023 yılı yani Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Türkiye Dünyada ilk ona girecek olmasıdır. Dün 28-7 Perşembe Silivri’de Avrupa’nın en büyük doğalgaz depolama tesisinin kurulması bugün 29-7 Cuma Nisan-Haziran 2022 yılı ikinci çeyrekte turizm geçen yıla göre %190,2 büyüme gösterip 8 milyar 717 milyon dolar gelir sağlandığı. Yine iki gün önce Edirne’de özel olarak yetiştirilen 500 adet kınalı keklik doğaya bırakılmış olduğu daha önce Tekirdağ’da 200 adet kınalı keklik doğaya salınmıştır dedi. Ayrıca dün yine Kütahya’da özel laboratuvarlarda üretilen 110 bin aynalı sazan balığının yavrularının doğal göle bırakıldığı ve daha önce ÇOMÜ Deniz Bilimleri Fakültesince üretilen deniz canlılarını boğaza bırakıldığı ve fakülte profesörümüzün eski sert rüzgârlar esip Marmara Denizimizin temizlenmesine esas olan sert poyraz rüzgarlar. On gündür  istenildiği şekilde esiyor selam olsun.