Sayın okuyucularım 15 Kasım da inşallah 83. Yılıma gireceğim. Yazılarımı hiçbir tesir altında kalmadan bu ülkede dakika dakika, saat saat, ay ay, yıl yıl yaşadım. Çok ağır evrelerden geçtik.

1- Şimdi öyle fikirlerle karşılaşıyorum ki. Kızım 1973 doğumlu, oğlum 1965 doğumlu onlarla dahi frekans tutturamıyorum. Son Bozcaada yolculuğumuz 27 Ağustos Cumartesi Geyikli iskelesinde iki gemi bekliyor. Bozcaada’ya üç adet gemi sefer yapıyor. Birinci doldu, ikinci gemiye biz ikinci olarak girdik. Yukarı çıktık hanım kızım ben bir beyefendinin yanına oturdum. İki küçük kızı hanımı konuşmaya başladım. Ülkemizin çok kuvvetli bir otoritesi olduğunu ama kızımla anlaşamadığımı söyledim. Arkadaş mimarmış. Bu hükümeti beğeniyor musun? Dedi, elbette ben devletimin yanındayım dedim. Gizli bir sır söylercesine kulağıma eğildi bende dedi aman kimse duymasın. Ada’dan hanım ile 20.00 gemisine binip geri dönüyoruz. Yine karşımda insanlar. Arkadaşlar dedim, benim İşte Çanakkale Necdet Kurt köşe yazılarım gerçekleri yazıyorum dedim. O iki kişi ikimizde doktoruz, dedi. Bende eskiden doktorluk çok daha iyi ellerde olduğunu o da sordu ben kanser doktoruyum, dedi. Babam 1938 doğumlu idi yeni öldü, dedi. Kulağıma eğildi o da aynı senin gibi düşünüyordu, dedi. Sanki aman kimse duymasın der gibi. Kimse hür düşüncelerini hür ifadelerini bir kurum veya kuruluş görevlisi ise açıklayamıyor. Hatta batsın bu devlet gitsin bu hükümet diyenler adeta ileri düşünceli oluyor. Dinden bahsedenler geri yobaz Atatürk düşmanı imiş gibi gösteriliyor.
2- Evet, ne günler geçirdik. 18.12.2002 yılında öldürülen Sayın Necip Hablemitoğlu’nun katillerinden Albay Mustafa Levent Göktaş bugün Bulgaristan’da yakalanarak, yurda getirilme işlemleri tamamlanıp getirilerek uzun zamandan beri saldırı hazırlığında olanların etkisiz hale getirildiği ve hiçbir eylem gerçekleşmediği ne çok unutuldu. Gar faciası 102 ölü yüzlerce yaralı birçok sabotajlar o zamanlar ülkemizi uzaylılar yönetmiyordu, yine aynı kişiler niye takdir edilmiyor? İnşallah Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına çok güçlü bir devlet yönetimiyle gireceğimizi ülkemi çocuklarımız torunlarımız için çok güçlü bir gelecek temennileri ile selamlar olsun.