Sivil müdahalede olduğundan başarılı olamadılar en büyük avantaj Allah zalime, haine ve nanköre asla geçit vermiyor, başarılı olamıyorlar.


 
1 Sayın okuyucularımız 15 Temmuz 2022 Cuma ihanetin 6. yılı. Bütün gün olayları, uzmanlarının yorumları ile dinledim.  Daha öncekilerde tecrübemiz yoktu. Gece yarıları el konulup sabahları uyandığımızda silahlı askerleri görüyorduk. Bu defa sivil müdahalede olduğundan başarılı olamadılar en büyük avantaj Allah zalime, haine ve nanköre asla geçit vermiyor, başarılı olamıyorlar.
2 Şimdi size bir belgeselden bahsedeceğim ki çok büyük bir gerçeğe siz de hak vereceksiniz. Kitabımızda ‘Ya Muhammed mümin kadınlara söyle ki ‘Ziynetlerini açmasınlar. Başörtülerini yakalarının üstünü örtecek şekilde koysunlar’ diye yazılı olup sanıyorum o yıllarda polis, jandarma teşkilatı yok ve kurulalı 180. Yılları olduğunu sanıyorum ve 5-6 ay önce iki mahkum arkadaşından biri tahliye olacak öbürü ‘ İstanbul’da falan semtte halam var ona uğrar selamımı söylersin’ demiş. Tahliye olan halasını bulmuş boynundaki ziynetleri almış ama boynunu kesmiş. Olaydan bir müddet sonra yakalanmıştı.
3 Harabilik= Erkek egemenliği: 2 Şubat 2020 Pazar bir bayan Kudüs’ün güneyinde bir beldeyi anlatıyor. Tarihin derinliklerinden gelen Yahudiliğe ait bir mezhep veya tarikat beldeye girişte bir eve talebi üzerine kabul ediliyor. Çok kalabalık bir aile fotoğrafı, erkekler gayet güzel giyinik. Uzun sakallı haham efendiden ve kadınından bilgiler alıyor. ‘Kadınlar Erkeklere hizmet etme kutsallığı’ üzerinde yetiştirildiklerinden kapalı giyiniyorlar. Aileleri dışında hiçbir erkekle el sıkışmıyorlar. Saçlarının çok bakımlı olduğunu söylediğinde peruk kullandıklarını esas saçının bir telinin bile görünmesi İffet sayılıp, son derece günah olduğunu söylüyor. Ayrıca bir hafta sonra evlenecek bir bayan kayınvalidesinin yanında ve kuaförde çok özel bir peruk yaptırıyor. Evlendikten sonra ancak kocasının görebileceği ifade ediliyor.
Ayrıca özel bir mekanda 6-7 orta yaşlı bayanlardan biri ile tanışıp sorduğunda bayan kocasının erkek egemenliği üzerine kurulmuş bir düzende her zaman aşağılayıcı davrandığını ve bu yüzden de boşandığını üç adet çocuklarının da babaya verildiğini ve 3,5 senedir de görmediğini anlatıyor. Bir bayana kontrol hapı kullanıp kullanmadığını soruyor, cevabı ‘Hahamdan izin alınırsa’ dedi. Ve daha bazı şeylerin bu özel yerlerden (Bu düzenin herkesi koruduğunu, nereden yardım alınıyor anlayamadım. İnsanların hayatından memnun olduklarını söylüyor. Ben de çocukluk yaşlarımda kulağımda hala mevcut olan tembihleri hatırlıyorum. Kızlara sürekli olarak ‘Kocalarınız dövsede sövsede katiyen karşı gelmeyeceksiniz. Cennet onların ayakları altındadır’ diye yani harabilik birçok ülkeye olduğu gibi ülkelerinize de yayıldığı kanaatindeyim. Bu bilgileri sizlere aktarabildiğim için son derece mutluyum. Selamlar.