Bugün son derece önemli 19 yıl önce 18 Aralık 2002 tarihinde evinin önünde öldürülen Ankara Üniversitesi öğretim görevlisi Necip Hablemit oğlunun katil zanlısı Ukrayna’da yakalanarak ülkemize....

 

  1. Bugün son derece önemli 19 yıl önce 18 Aralık 2002 tarihinde evinin önünde öldürülen Ankara Üniversitesi öğretim görevlisi Necip Hablemit oğlunun katil zanlısı Ukrayna’da yakalanarak ülkemize getirilmesine istinaden 30 yıl boyunca faili meçhul işlenen cinayetlerin katilleri bulunma telaşına düşen mafya otoritesi sarsılmasın diye hukuk ve adalet görevlilerine gözdağı verme bahanesi ile ortağı bulunan balık lokantasına gelerek Sayın Şafak Mahmut Yazıcı oğlunu masaya karşılıklı olarak oturarak ve konuşarak avukatlığını yaptığı şahsın mafya mensubu Ali Yasak Mafyasına 65 milyar gibi borçlu olduğu münakaşaları sürerken birden Kadir Yasak masa altından şafak Mahmut’un ayaklarına 7 el ateş ediyor. Fakat adı geçenin ayak atar damarı parçalanarak çok kan kaybı neticesi ve ne olur beni kurtarın feryatları ile hastaneye yetiştiklerinde ölüyor. Ölüm olunca da formülleri bozuluyor. Tabiki cezalandıracaklar. İnşallah günler geçtikçe daha önceleri işlenen cinayetlerin failleri de ortaya çıkar ve uzun yıllardan beri ülkemizde siyasi cinayet işlenmiyor.
  2. Siyaset öyle bir hale geldi ki her şey bahane edilip kara propaganda yapıp halkımızı devlet aleyhine kışkırtılıyor. Bu kışkırtma uluslararası bir örgütlenme oldu. Adeta manevi değerlerimizden başladı. Allah peygamber dediğin zaman hemen irtica deniliyor. Türkiye’de tam hakkınla çalışanlar yandaş oluyor. İyi güzel ama kar fırtınalarında tıkanan yollarda mahsur kalan araçları en zor şartlarda. Son derece tipili havalarda yok. Sabuncubel geçidi Alacabel geçidi Sakaltutan hep buralardan canlı yayınlar yapıldı. Kahraman askerlerimiz eksi 30 derecelerde hep saldırı hazırlığında ki teröristleri imha ettiler. Ülkemiz tam bir huzur ve güven içerisinde uzun zamandan beri siyasi cinayetler işlenmeyip 19 sene kadar evvel işlenen cinayetler aydınlanıyor. Ama bu hüner ve becerilerinden dolayı rahatsız olanlar var. Bu ülkede bizlerde memuriyetlik yaptık maaşlarımız çok azdı. T.C. Devletimiz her zaman İ.M.F. (imefeye)  borçlu. Memur maaşlarının ne kadar artacağına ne kadar ihtiyaç olan devlet dairelerine memur alınacağına onlar karar veriyordu. Duyduğuma göre o zamanlar hangi partiden iktidar çıkarılacağına onlar karar veriyor. Hatta bazen öyle deyimler duyuyordum ki ceketinin düğmesini iyi ilikleyenler önemli görevlere getiriliyormuş. Öyle iş yapan iş beceren insanlara bu gibi görevler verilmiyor imiş. İnşallah her şey zaman sürecinde iyi olur.