PİRİNÇ PİLAVINI YAPAMAYAN BAYANDAN İYİ BİR BAŞARILI EV HANIMI OLMAZ ÇAL DAVULCU

  1. Bugün 15 Mayıs Pazar KOZA TV 149’ncu kanaldan canlı Antalya ‘’Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri’’ ve güreşlere çok büyük bir katılım. Ayrıca hakikaten çok geniş bir güreş alanı üstü kapalı dört yanı çevrili oturma yerleri ve güreşler çok uzun sürüp gece 23’e kadar sürdü. Altın Kemerli bir güreşti.
  2. Büyük harflerle Antalya Belediye Başkanının ismi bir müddet sonra uzun bir filema da yazılı 28 Temmuz 2021 en büyük orman yangını yazısı. Evet Türkiye’nin çok uzun yıllardan beri ilk imtihana tabi olduğu bir günün başlangıcı. Lokman hekim oğluna bak oğlum başkalarına karşı yapacağın iyilikte ve kötülükte bu bir hardal tanesi kadar bile olsa bir gün aynen karşına çıkar diyor. Yangın bir başladı özel yangıncılar tarafından çıkartılan bu yangıncılar ülkenin her tarafında aynı anda 15-20 yangın çıkıyor. Kriz masasında devletin en az yedi bakanı hazır öyle parmak sallayarak tehditler başarısızlıkla ithamlar. Hatta Sayın Mevlüt Çavuşoğlu saygın kişiliği gibi görünen Allah’ın ona bahşettiği imkânlardan adeta zafer sarhoşuna dönen Belediye Başkanına sayın arkadaşım sayın kıymetli dostum sen bari bunu yapma sana yakışmıyor dedi. Buna benzer birçok çeşitlemeler ve dünyalar yandı. Bunun içinde orman canlıları dünya kadar ikametgâhlar insanlar ağlıyordu. Ama bazı muhalefet bundan çok büyük memnuniyet duyduğunu nerede ise çiftetelli oynayacak duruma geldiler. Devlet aciz kalsın diye adeta dua ediyorlardı.
  3. Bu sene evet birazcık akıl sahibi olanlar olmayanların zaten kalbi gözü ve beyni kudret tarafından mühürlü hiçbir şey hissedemezler. Sonbaharın son günleri üst üste yağan aşırı yağışlar bir haftada düzenli inip en küçük bir zararı olmadan yola devam ederken yanan yerlerdeki sular iki saatte birden inince yollar, binalar, dükkanlar, tarlalar ve satışa sunulacak durumdaki seraların mahsullerin sular altında kalarak çürüyüp işe yaramaz hale geldi. Ayrıca komşumuz Putin’in Ukrayna’ya saldırısı enerji krizi, petrol krizi üst üste gelince sade Türkiye değil bütün dünya etkilendi hala bunun sıkıntısını çekiyoruz. Devamlı devletimiz çok ağır şekilde suçlanıyor. Tanrının yatsısı uzun sürüyor biraz uzun olsa da suçsa suç, başarı ise başarı yalnız Sayın Cumhurbaşkanımız suçlanıyor. Kendisi İmam Hatip mezunu suçu varsa olanlara en az 4 yıl 5 yıl kadar okumuş Türkiye Cumhuriyetinin bağımsız yargıçları veriyor. En küçük bir tesir altında kalmadan Büyük Millet Meclisinin başkanlık koltuğunun en üst kısmında ‘’HAKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR’’ yazıyor. Eeee noksanlık nerede.