Ben dünyadaki yaşam formülünü buldum.

1. Ben dünyadaki yaşam formülünü buldum. Her şeyi esprili olarak sunmaya çalışıyorum. 21 Kasım 2021 Sandıklı Termal gezimizde etraftan gelen ziyaretçilerle dolu olup özel eğlence salonunda her gece canlı müzik ve çok hoşuma giden bir müzik sık sık çalıyor bayan ağırlıklı idi. Sağ olsun bayanlarımızda her türlü ahenge ayak uyduruyorlar. Müzikte ‘Nerde yedin paraları heee söyle söyle’ diyor birden aklıma geldi. 3-5 ay kadar önce muhalefet iktidara ‘128 Milyar dolara ne oldu? Buharlaştırdınız verin hesabını’ deyip hatta ilan panolarına gelip asacaklardı ama emniyet teşkilatı müsaade etmedi. Bendeniz eh biraz anlıyorum 128 Milyar doların ne olduğunu yalan da şaka da olsa hoşuma gitti derler ya benim de çok hoşuma gitti bu rakamlar. Benim de şansım sağlık merkezimize sık sık bir aylık rotasyona geçici genel cerrahi mütehassısları görev icabı geliyorlar. Bazı sorularıma Necdet Bey ülkemiz diplomalı cahillerle dolu diyorlardı he he diyordum ama yine de bir şey anlamıyordum onlar gibi oluyordum.

2 Emekli olup ne zaman para piyasalarına girdim şükürler olsun fazla değilse de bu hususlarda biraz tecrübe ve bilgi sahibi oldum ama Borsa’ya çok paralar kaptırdım haşa da devam ediyor.

3 Ülkemiz yıllar önce sık sık faili meçhul cinayetlerle sarsılıyor failleri bulunmuyor. Mevcut iktidar mensubu hükümetler çalıştırılmıyor. Günü kurtarma politikaları uygulanıyor ce bu dünya piyasalarında petrolün varili 7 dolardan 20 dolara 1970’li yıllarda çıkınca vaziyet iyice kötüleşti. Mesela 1974 yılında 1532 Milyar dolar ihracat olmuş. 4739 Milyar dolar ithalat olup 3338 Milyar dolar borç hep en yüksek enflasyonla yaşanmış sanayi şirketleri yüksek faizle yatırım yapıp mal üretememişler, hep böyle devam etmiş ama yine de hakikaten ülkesini seven sanayici üretici yöneticiler sayesinde ülkemiz artık yılda 225 Milyar dolar ihracatı yapabiliyor ve üst sıra ülkeler sınıfına girmiş bulunuyoruz. (Daha önce geri kalmış ülkeler sınıfı idi.) şükürler olsun biraz anladığım için son derece 82 yaşında bir vatandaş olarak normal düşünenlere selam olsun.